Com tenir idees? Com ser creatiu?

Els emprenedors són creatius de mena; els treballadors assalariats també desenvolupen habilitats creatives, està en joc la supervivència de l'organització per a la qual treballa; les persones a la cerca de feina s'han de presentar de manera creativa i diferenciada a d'altres  candidats...

Ja no sabem respirar si no és de manera original. Si no us sentiu prou creatius feu un cop d'ull a aquests recursos, n'hi ha per ser-ne o per semblar-ne.

  A les biblioteques trobaràs:

El Poder de los introvertidos en un mundo incapaz de callarse Susan Cain

Susan Cain és una de les autores de capçalera de Bill Gates, defèn a capa i espasa que la creativitat neix de la solitud i la reivindica pel bé de tots en aquest món híperconnectat i amb sorollet de fons perpetu. Els introvertits estan de sort.

Busca tu elemento: aprende a ser creativo individual y colectivamente Ken Robinson

Aquest és un llibre creatiu que explica per quins mecanismes podem arribar a ser-ne de creatius. La bona notícia és que tots podem ser creatius, la dolenta que per aconseguir-ho cal desbloquejar alguns mecanismes interiors. Podeu també seguir l'entrevista que al seu dia va fer al programa "Redes" amb Eduard Punset.

Sí, eres creativo: técnicas para potenciar tu creatividad Massaki Hasegawa

Aquest llibre planteja un model centrat en la manera de pensar per afavorir la creativitat a través de diferents mecanismes creatius i deixar a la llum tot el potencial de les persones. Hasegawa també és promotor de "Creativida" una eina per conèixer a persones creatives a partir d'entrevistes (web en anglès).

Manual Thinking: la herramienta para gestionar el trabajo creativo en equipo Luki Huber, Gerrit Jan Veldman

Manual Thinking és una eina de suport amb el que podem ordenar idees i pensaments de manera esquemàtica. Una forma coneguda de fer aquests esquemes és l'anomenat Mind Map o Mapa mental, una tècnica per ordenar informació a través de porcions i branques popularitzada per l'escriptor anglès Tony Buzan a les darreres dècades. Ferran Adrià en els seus projectes en fa ús d'aquesta eina com a mètode creatiu.

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Data de creació 18-10-2016 Última actualització 31-03-2021