Expositor de novetats

 • Sin azúcar: endulza tu vida sin arriesgar tu salud

  Sin azúcar

  Nieto Martínez, Carla

  Barcelona : Amat, 2017

  Al llarg de les seves pàgines descobriràs els resultats de les últimes investigacions sobre els efectes del sucre en l'organisme, la seva relació directa amb l'obesitat i certes malalties, o el nefast paper que juguen els "sucres ocults". Veuràs aclarides tots els teus dubtes i, seguint les últimes tendències del moviment sugar free, podràs posar en pràctica un pla per "desintoxicar-" d'ell i reincorporar després a la dieta en la seva versió més sana.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/10/2018
 • Curso de fontanería paso a paso

  Curso de fontanería paso a paso

  López Cañero, Juan

  Madrid : Paraninfo, 2018

  Curs de fontaneria pas a pas és una guia per al muntatge i el manteniment de les instal·lacions de fontaneria, calefacció, reg i xarxes d'evacuació, l'objectiu principal és introduir el lector en el coneixement d'aquests conceptes de manera pràctica i senzilla.

  El llibre tracta de forma completa, des del punt de vista del futur instal·lador, el recorregut que realitza l'aigua des de la captació fins als punts de consum. Es descriuen cadascun dels elements que componen aquestes infraestructures, la funció que exerceixen, la seva forma d'instal·lació, etcètera. A més, en ell s'expliquen pas a pas les tasques a seguir per al muntatge o la reparació dels diferents dispositius d'aquestes instal·lacions.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/10/2018
 • Piel con piel: los secretos de una crianza feliz

  Piel con piel

  Gómez Papí, Adolfo

  Barcelona : Planeta, cop. 2018

  El reconegut pediatra i especialista en nounats Adolfo Gómez Papí, desenvolupa en aquest llibre l'etapa que comença en l'embaràs de la mare fins als primers mesos de vida del nadó. El doctor, partidari de la criança basada en l'afecció i de la lactància materna, ens ensenya com afrontar aquesta etapa tan important i de canvi vital d'una forma natural i sense traumes, per poder gaudir-la al màxim.

  Un llibre en el qual no s'obliden temes tan importants com l'alimentació del nadó, el plor, la figura del pare i de la resta de la família, com adormir-, la tornada a la feina, la llar d'infants o la cangur.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  17/10/2018
 • Canet : 36 (+12) hores de cançó i de llibertat

  Canet : 36 (+12) hores de cançó i de llibertat

  Mainat, Joan Ramon

  Barcelona : Grup Enderrock, 2018

  El llibre Canet, 36 hores de cançó i de llibertat es va publicar el 1977, abans de la celebració de la setena edició de les Sis Hores de Cançó de Canet. En aquell moment el festival era ben viu, cosa que es va demostrar amb l’èxit d’aquell mateix 1977 i del 1978, últim any del festival. Ara, quaranta anys després de les últimes Sis Hores, Enderrock reedita el llibre i hi afegeix els capítols referents a les dues últimes edicions del Festival de la cançó, escrits expressament per l’historiador Carles Saiz i Xiqués. 

  Les Sis Hores es van convertir en el festival de referència de la Cançó i els principals intèrprets van trepitjar-ne l'escenari: Lluís Llach, Raimon, Maria del Mar Bonet, Francesc Pi de la Serra, Ovidi Montllor, Marina Rossell, Ramon Muntaner, Joan Isaac, La Trinca, Uc, Falsterbo 3…

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/10/2018
 • Kale : el superalimento que puede ayudarte a mejorar tu alimentación y salud

  Kale: el superalimento que puede ayudarte a mejorar tu alimentación y salud (nov. agost 2018)

  En aquest llibre trobaràs totes les respostes a les teves preguntes sobre el kale, consells per incorporar-lo a una dieta saludable i una selecció de senzilles i delicioses receptes perquè comencis a gaudir-lo. Descobreix el superaliment que, a més de color, textura i sabor, aporta benestar, vitalitat i salut als teus plats.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/10/2018
 • Las trampas del dinero

  Las Trampas del dinero

  Ariely, Dan

  Barcelona : Ariel, 2018

  Combinant un gran sentit de l'humor i profunds coneixements d'economia conductual, Dan Ariely s'endinsa en el món absolutament il·lògic de les finances personals, les del dia a dia, per ajudar a entendre per a què prenem algunes decisions, moltes d'elles equivocades.

  En Las trampas del dinero, Ariely i Kreisler (un expert financer i gran divulgador) analitza una àmplia gamma d'exemples quotidians (per què fa menys mal pagar amb targeta, les trampes que ens fem a nosaltres mateixos en el pressupost familiar, les temptadores ofertes a les que sucumbim a les vacances...) per a  demostrar com les nostres idees sobre la gestió dels diners sovint estan equivocades i ens converteixen en els nostres pitjors enemics.

  Fascinant, divertit i imprescindible, sens dubte aquest llibre és una gran inversió per a tot aquell que vulgui entendre millor les trampes en què caiem a l'hora de gestionar els nostres diners per poder estalviar, gastar d'una manera més intel·ligent i, en definitiva, viure millor.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/10/2018
 • Embarazo y parto

  Embarazo y parto

  Santos Leal, Emilio

  Madrid : Oberon, cop. 2018

  Des del moment en què el test dóna positiu, hi ha un munt de preguntes que s'amunteguen en el nostre cap: Com serà el seguiment de l'embaràs? Com es calcula el calendari? Quines proves mèdiques em faran? El part fa mal? Quin ha de ser el meu paper com a pare de la criatura?

  L'embaràs i el part són experiències meravelloses i úniques per als pares. Moltes vegades el sistema ens tracta paternalistament i ens impedeix gaudir plenament d'un procés tan natural com intens, mostrant gairebé com un estat de malaltia.

  Emilio Santos Leal, ginecòleg i psiquiatra, ens explica de manera senzilla i amena tot el que necessitem saber de l'embaràs i el part, per així poder decidir amb coneixement i criteri, fugint dels prejudicis i estereotips que tantes vegades hem escoltat.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  16/10/2018
 • Cuida tus hormonas

  Cuida tus hormonas

  Barrionuevo, Edgar

  Barcelona : Amat, 2018

  Per què ens sentim famolencs en caure la tarda, patim episodis d'insomni o alguns dies ens costa mantenir la concentració?

  La resposta està en unes substàncies anomenades "Hormones", produïdes per les glàndules endocrines i tan influents en l'organisme que determinen fins al color d'ulls que tindrem en néixer. L'equilibri entre aquestes substàncies, però, és molt delicat i quan es trenca poden aparèixer devastadors problemes de salut. La bona notícia és que podem restablir-amb la dieta adequada, suplements naturals i alguns canvis en l'estil de vida.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals
  01/10/2018
 • El futuro de las profesiones

  El Futuro de las profesiones

  Susskind, Richard

  [Zaragoza] : Teell, 2016

  Aquest llibre prediu el declivi de les professions actuals i explica les persones i els sistemes que les substituiran. En una societat caracteritzada per la presència d'internet, segons els autors, no necessitarem que els metges, professors, comptables, arquitectes, sacerdots, consultors, advocats i molts altres, treballin com ho feien al segle XX.

  El futur de les professions explica com  sistemes cada vegada més capaços - des de la tele-presència fins a la intel·ligència artificial- comportaran canvis fonamentals en la forma en què el coneixement pràctic dels especialistes es posa a disposició de la societat.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  01/10/2018
 • Morder la manzana

  Morder la manzana

  Dolera, Leticia

  Barcelona : Planeta, 2018

  Morder la manzana és un d'aquells llibres essencials que neixen de la necessitat i de la urgència. Perquè Leticia Dolera necessita comptar per què és feminista i per què totes hauríem ser-ho. Un camí vital en què s'ha trobat amb persones inspiradores, lectures reveladores, anècdotes -de les bones, de les dolentes i de les pitjors- viscudes molt de prop o en primera persona.

  Aquest llibre és també la història de dones valentes que van marcar el camí i l'exemple ens ajuda a despertar les nostres consciències i també a ensenyar a les més joves.

  Per molt que ens hagin repetit que Eva va pecar en mossegar la poma, nosaltres sabem que allò va ser precisament el que la va fer sàvia. Llavors què?, Te'n ve de gust una? Llegeix Morder la manzana. Una obra d'empoderament feminista per a totes les edats.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  01/10/2018
S'estan mostrant 1-10 de 100 resultats
Pàgina de 10