Expositor de novetats

 • IV

  IV

  Psychic Temple

  [S.l.] : Joyful Noise, p. 2017

  Pop de cambra contemporània. Ambient & Psicodèlia. Pop experimental. 

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  20/03/2018
 • Approximately infinite universe

  Approximately infinite universe

  Ono, Yoko

  [S.l.] : Chimera, p. 2017

  Àlbum doble que es va publicar a principis de 1973. Representà un canvi del rock experimental dels seus dos primers àlbums cap a un rock pop més convencional que es va enfocar cap al rock feminista.

  * Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  20/03/2018
 • I thank God

  I thank God

  Cooke, Sam,

  [S.l.] : Soul Jam , p. 2017

  Molts dels seus admiradors creuen que el millor de Sam Cooke és quan canta gospel. Aquests enregistraments en són una prova. 

  * Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  20/03/2018
 • Los Cuadernos de Esther

  Los Cuadernos de Esther

  Sattouf, Riad

  Barcelona : Sapristi, 2017

  Esther tiene 10 años, ojos grandes y un flequillo coqueto. A punto de empezar 4º de Primaria en su escuela de París, se pregunta a diario por miles de cuestiones que le preocupan a una niña de su edad: la amistad, el embarazo de su madre, los ataques terroristas, los jerseys de cuello alto, las enfermedades.

  * Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  20/03/2018
 • Ladrillo a ladrillo

  Ladrillo a ladrillo

  Way, Gerard

  Barcelona : ECC, 2017

  Los átomos zumban. Las ensoñaciones atestan calles inteligentes. Uníos, pirómanos de esta generación: esto es La Patrulla Condenada, y el Dios de los Superhéroes está sangrando en el suelo. Casey Brinke es una joven paramédica, que trabaja en el turno de noche y lidia con un pasado tan raro que no tiene claro lo que es real y lo que es inventado. Junto a su compañero Sam Reynolds, está a punto de abrirse camino a través de los callejones más oscuros y de las horas más negras de la ciudad. Y la gente con la que se topará te dejará flipando. Robotman. Crazy Jane. Hombre Negativo. Flex Mentallo. Juntos, estos seres increíbles han redefinido lo que significa ser un superhéroe y han ampliado las metafronteras del cómic hasta dejarlas irreconocibles. Ahora, su poder descansa en unas manos nuevas y entusiastas. El visionario guionista y cofundador de My Chemical Romance, Gerard Way (The Umbrella Academy) y el dibujante Nick Derington (Catwoman, X-Statix) dan el pistoletazo de salida al sello Young Animal de DC con La Patrulla Condenada: Ladrillo a ladrillo, la reinvención disparatada de una de las franquicias más alucinantes de la historia del Universo DC. Recopila los números del 1 al 6.

  * Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  20/03/2018
 • Orgullo y satisfacción

  Orgullo y satisfacción :

  [Bilbao] : ¡Caramba!, 2017

  La revista satírica digital Orgullo y Satisfacción (2014-2017) surgió tras la dimisión de un grupo de autores del semanario El Jueves a raíz de la censura editorial de una portada sobre la abdicación de Juan Carlos I. Estos locos intrépidos, ahora sin dinero pero también sin amo ni peajes publicitarios, abordaron durante 40 números (y un número 0) los grandes acontecimientos que tuvieron lugar en esos tres años largos de actividad.
  Este libro es la selección, por vez primera en papel, de algunas de las mejores páginas que publicaron estos insensatos.

  * Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  20/03/2018
 • El Final de todos los agostos

  El Final de todos los agostos

  Casas, Alfonso

  Barcelona : Lunwerg, 2017

  Sovint el passat deixa caps per lligar, assumptes per resoldre, interrogants que persegueixen el nostre futur. Això és el que li passa al protagonista d'aquest llibre, Dani. Just abans de casar-se, amb el pretext d'un projecte fotogràfic sobre el pas del temps, viatja al poble costaner on solia estiuejar durant la seva infància. Un lloc que fa vint anys que no trepitja i que, a mesura que avança la història, va revelant la importància que va adquirir en la seva vida, perquè allà va descobrir, entre moltes altres coses, el profund significat de l'amistat. El viatge físic, però sobretot interior, que emprèn Dani per tractar de donar resposta a aquesta martilleante pregunta: «¿I si ...?» S'articula en una història commovedora, dotada d'una tendresa excepcional, que aviva en nosaltres la nostàlgia per tot allò que deixem enrere.

  * Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  20/03/2018
 • Montenegro

  Montenegro

  Sheward, Tamara

  Barcelona : Planeta, 2017

  Petit estat situat a la península dels Balcans, per gaudir del mar i la muntanya. Amb menys de 300 km de litoral, el país ofereix uns paisatges costers dels més espectaculars d’Europa, però alhora també té unes muntanyes impressionants. Antigues ciutats murallades  pengen de les roques caient a la mar Adriàtica. Amb aquesta guia podràs recórrer el país, gaudir de la natura, les platges i la seva gent tan acollidora i amable.

   

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/03/2018
 • Somos la leche

  Somos la leche

  Padró, Alba

  Barcelona : Grijalbo, 2017

  La maternitat és una etapa desconeguda, plena de mites i pors, si ets mare primerenca. I si vols alletar el teu nadó, has de saber que es pot aprendre a donar el pit, que no és un acte instintiu. Disposar d'informació i suport és vital per poder decidir sobre tots els aspectes de la lactància.

  Somos la leche respon  les preguntes més freqüents que es pot fer una mare primerenca: Com em preparo per a la lactància? Què passa si el meu nadó no s'agafa bé o no guanya pes? Fins quan he de donar el pit i quan es recomana el deslletament? Com compatibilitzo la lactància materna amb la tornada a la feina?

  Alba Padró és clara en aquest llibre: allò realment important és que la mare i el nadó estiguin bé!

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/03/2018
 • Yo contengo multitudes

  Yo contengo multitudes

  Yong, Ed

  Barcelona : Debate, 2017

  Ed Yong ens obre els ulls i ens convida amb la seva erudició i sentit de l'humor a mirar-nos com una cosa més que individus: com a receptacles interdependents dels microbis que conformen tots els éssers vius.

  Perquè... ja sabeu que el cos humà alberga bilions de microbis que conformen tot un món en simbiosi amb el seu entorn, oi? Aquests microscòpics i multitudinaris companys vitals no només modelen els nostres òrgans, sinó que ens protegeixen de malalties,  influeixen en el nostre comportament i resulten clau a l'hora d'entendre el funcionament de la vida.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/03/2018
S'estan mostrant 1-10 de 100 resultats
Pàgina de 10