Expositor de novetats

 • Permacultura práctica : para tu terreno, tu comunidad y todo el planeta (nov. agost 2018)

  Permacultura práctica

  Bloom, Jessi

  Artaza : La Fertilidad de la Tierra, 2017

  La permacultura és un conjunt de pràctiques i de formes de pensar per tal de crear una producció agrícola sostenible,[1] molt eficient en energia (treball manual i mecànic...) i respectuosa dels éssers vius i llurs interrelacions recíproques.

  Aquest llibre és útil tant per a qui s'inicia en permacultura com per a qui ja té coneixements avançats. Amb eines per concebre un projecte propi, sigui quin sigui el clima i la mida de la finca, per aconseguir aliments sans i un allotjament en un entorn sostenible. Abasta els principis bàsics de permacultura i tot el procés de disseny, des de conèixer la terra i els recursos de què es disposa fins a situar preferències i necessitats. Amb més de 280 fotos i il·lustracions, inclou informació detallada sobre plantes, aigua, residus, energies, aliments, animals i estructures, amb dissenys i exemples reals en diferents parts del món.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  25/07/2018
 • Kale: el superalimento que puede ayudarte a mejorar tu alimentación y salud (nov. agost 2018)

  Kale

  Arranz, Laura Isabel

  Barcelona : Amat, 2018

  Potser hagis escoltat parlar del kale i no tinguis ni idea del que és, encara que l'hagis menjat més d'una i de dues vegades. I si en comptes de kale dic col crespa, col arrissada o col? Sí, és el mateix, només que els nord-americans han posat de moda el terme kale per referir-se al que nosaltres coneixem tota la vida per col crespa, col arrissada o col. I és que el kale és un superaliment amb nombroses propietats i beneficis, per la qual cosa s'ha de convertir a partir d'ara en un aliment essencial en la teva dieta saludable i equilibrada.

  En aquest llibre trobaràs totes les respostes a les teves preguntes sobre el kale, consells per incorporar-lo a una dieta saludable i una selecció de senzilles i delicioses receptes perquè comencis a gaudir-lo. Descobreix el superaliment que, a més de color, textura i sabor, aporta benestar, vitalitat i salut als teus plats.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  26/07/2018
 • Química en la comida: aditivos: cómo actúan y por qué son dañinos (nov. agost 2018)

  Química en la comida

  Grimm, Hans-Ulrich

  Málaga : Sirio, DL 2018

  Seria i exhaustiva investigació en la qual es denuncien els mètodes fraudulents de les indústries alimentàries i l'escassa intervenció dels governs. Aporta informació d'altíssim valor abordant aspectes com:

  * L'envelliment prematur relacionat amb l'abús dels additius, tan necessaris per les exigències del mercat.
  * La falsificació dels sabors mitjançant aliments prefabricats i potenciadors del sabor, com el glutamat.
  * Riscos i efectes secundaris dels edulcorants artificials.
  * Greu mal d'aquestes substàncies en la salut dels nens.
  * Els falsos productes «ressò», etc.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  26/07/2018
 • Recetas para vivir con salud (nov. agost 2018)

  Recetas para vivir con salud

  Fernández Martínez, Odile

  Barcelona : Planeta, 2018

  L'objectiu d'aquest llibre és ensenyar-te a menjar sa amb el desig de millorar la teva salut, la teva qualitat de vida, prevenir malalties cròniques com la diabetis, el càncer, les malalties cardiovasculars o la depressió i millorar el teu benestar emocional. La dita «som el que mengem» és cert, i en aquest llibre descobriràs els tres pilars fonamentals per aconseguir una alimentació saludable:

  1. La cuina de la felicitat.

  2. La cuina anticàncer.

  3. La cuina de la llarga vida.

  Salut i sabor no estan renyits, per això en aquest llibre podràs gaudir de delicioses receptes basades en aquesta alimentació creades amb cura i cura per grans xefs espanyols: Ferran Adrià, Karlos Arguiñano, Joan i Jordi Roca, Susi Díaz, Ànima Obregón, Ángel León , Lala Kitchen, José Andrés, Andoni Luis Aduriz, Carme Ruscadella, Enrique Sánchez, Martín Berasategui ...

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  26/07/2018
 • Yoga con humor (nov. agost 2018)

  Yoga con humor

  Arteaga Aguilar, Julia

  Barcelona : Larousse, 2018

  Un enfocament nou, divertit i espontani per descobrir el ioga.

  Acompanyat d'unes vinyetes de la pròpia autora, a un temps didàctiques i plenes d'humor i tendresa, aquest llibre és una invitació a la pràctica del ioga oberta a tothom, per a deixar de banda els mites i enraonies que moltes vegades l'envolten i disposar-se a rebre els seus múltiples efectes beneficiosos.Julia Arteaga és l'autora i responsible també del web yoguineando.com, pionera en el tractament natural i sense prejudicis de la disciplina

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  26/07/2018
 • Uso eficaz del tiempo: trabajar más horas o más deprisa no es la solución (nov. agost 2018)

  Uso eficaz del tiempo

  Acosta, José María

  Barcelona : Profit, 2010

  En aquesta nova edició del 2018, el lector trobarà les claus necessàries perquè sigui vostè mateix qui introdueixi els canvis pertinents per a una millor gestió del seu temps i per lliurar-se d'aquelles situacions que tants minuts li roben cada dia.

  Cada petit objectiu aconseguit serà un gran estímul per seguir millorant els seus hàbits.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  26/07/2018
 • Aprende electrónica y robótica educativa (nov. agost 2018)

  Aprende electrónica y robótica educativa

  Montero Miguel, Roberto

  Madrid : Anaya Multimedia, cop. 2018

  L'era dels robots ja és aquí; són habituals en les nostres vides, es presenten en diferents formes: joguines intel·ligents, gadgets i wearables, cotxes autònoms, robots domèstics, braços robòtics industrials, etc.

  Els robots formen part del nostre present i formaran part del futur, per això és essencial conèixer com funcionen, de què es composen, com es construeixen, i el més important, com es programen per a dotar-los de certa intel·ligència.

  Pensat per als més joves, amb un disseny molt gràfic, i estructurat de forma pràctica i entretinguda, aquest llibre convida el jove lector a la reflexió per donar la solució als problemes tècnics que es plantegen. En aquesta obra es presenten els conceptes més bàsics del món de l'electrònica, la robòtica i la programació. Es tracta d'un llibre més pràctic que teòric, amb definicions de conceptes molt bàsiques reforçades mediantes experiències pràctiques i amb l'objectiu d'oferir una introducció induïda cap al pensament computacional tan necessari en l'era digital actual.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals
  26/07/2018
 • Diez días para enseñar a tu hijo a dormir (nov. agost 2018)

  10 días para enseñar a tu hijo a dormir

  Fernandes, Filipa Sommerfeldt

  Madrid : La Esfera de los Libros, cop. 2018

  No saps el que és dormir una nit sencera des que va néixer el seu fill? Li dónes de menjar diverses vegades perquè així es calma? S'adorm quan agafa la teva mà o toca el teu cabell? Augmenten els seus nivells d'ansietat a mida que passen les hores?

  Un nadó que no dorm ni deixa dormir és un turment en qualsevol llar. Amb aquest llibre aprendrà a 10 dies, pas a pas, un mètode innovador, pràctic i eficaç per acabar amb el desvetllament.

  L'autora, amb formació en Sleep Training, assegura que el teu fill aprendrà a dormir sol perquè es tracta d'un acte natural i necessari, i que en aquest aprenentatge no convé deixar-li plorar, sinó mantenir el contacte físic perquè se senti segur.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  26/07/2018
 • ¿Jugamos? : cómo el aprendizaje lúdico puede transformar la educación (nov. agost 2018)

  ¿Jugamos?

  Marín, Imma

  Barcelona : Paidós, cop. 2018

  L'escola d'avui dia està saturada, estressada i plena d'obligacions. I és precisament en aquest entorn en què estem submergits on el joc pot tenir la clau que obri les portes de la innovació i el canvi, el que ens pot ajudar a superar moltes de les dificultats a què s'enfronten mares, pares, professorat i alumnes.

  Imma Marín, especialista en gamificació, ens presenta el camí cap a la transformació educativa a través del joc, un camí massa vegades incomprès fins i tot pels propis docents. Juguem?

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  26/07/2018
 • Delicias al wok (nov. agost 2018)

  Delicias al wok

  Hwang, Caroline

  Barcelona [etc.] : Lunwerg, 2018

  El wok és un estri molt eficaç i polivalent: no només serveix per saltar ingredients, sinó que també es pot fer servir per cuinar al vapor, fregir, brasear.

  Aquest llibre ofereix més de 70 receptes provinents de l'extraordinària gastronomia del sud-est asiàtic per explotar al màxim les possibilitats del wok. Des d'un sopar ràpid fins un dinar de diumenge a foc lent, aquí trobaràs diverses propostes fàcils d'elaborar que faran les delícies de tots els paladars.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  26/07/2018
S'estan mostrant 1-10 de 100 resultats
Pàgina de 10