Expositor de novetats

 • El xef cabreado

  El Chef cabreado

  Warner, Anthony

  Barcelona : Ariel, 2018

  Oblida't de les modes i els mites nutricionals. Coneix el xef que està destapant la veritat sobre les dietes detox, paleo, sense gluten i altres “nutripolleces” similars.

  Has sentit parlar d'aquesta dieta miraculosa que purifica els ronyons i el fetge, amb la qual t'aprimes cinc quilos en dues setmanes i que et deixa un cutis nivell Hollywood? Sí, aquesta. O la que proposa una monja que cura el càncer, o les receptes d'un actor de moda gràcies a les quals va vèncer la diabetis i l'alopècia ...

  El “Xef Emprenyat” també ha sentit parlar d'aquestes dietes, i per això està furiós. Per això ha escrit un llibre ple de dades i claus perquè no et prenguin el pèl,  un llibre que descobreix els profetes i gurus que fan caixa amb pseudociències de la nutrició. Un llibre ple d'humor, informació, anècdotes i garrotades a les dietes detox, paleos, alcalines i altres “soplapolleces” pseudocientífiques dels temps que corren.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  22/06/2018
 • Las voces y el laberinto

  Las Voces y el laberinto

  Ruiz Garzón, Ricard

  Barcelona : Sapristi, 2018

  Adaptació gràfica de Las voces del laberinto de Ricard Ruiz Garzón. Un recorregut per cinc històries reals sobre l’esquizofrènia. Els relats transmeten el patiment, l’esperança, l’amor i la por dels protagonistes immersos en un laberint intern de veus incessants.

  Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

   

  19/06/2018
 • Piruetas

  Piruetas

  Walden, Tillie

  Barcelona : La Cúpula, cop. 2017

  Durant deu anys el patinatge artístic ho va ser tot per a  la Tillie Walden. Es despertava de bon matí per entrenar, tornava directament  a patinar només sortir de l’escola i els caps de setmana competia en les pistes de gel de tot el país.  El patinatge es va convertir en un refugi on desconnectar de l’estrès escolar i la família. Després va arribar l’institut, l’art i la seva primera xicota. La Tillie es va començar a qüestionar com encaixava el patinatge en la seva vida adulta.

  Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/06/2018
 • Scalped

  Scalped

  Aaron, Jason

  Barcelona : ECC, cop. 2016-2017

  Dashiel “Caballo Terco” torna a la reserva índia de Prairie Rose d’on va marxar fa quinze anys. Allà es retrobarà amb la seva mare, la seva ex i un munt de problemes. A mig camí entre el western contemporani i el gènere negre, assistim a una complexa història d’on serà difícil sortir amb la cabellera ben subjectada al cap.

  Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/06/2018
 • We stand on guard

  We stand on guard

  Vaughan, Brian K.

  Barcelona : Planeta Cómic, cop. 2018

  L’any 2112 els Estats Units respon a un atac terrorista a la Casa Blanca sense precedents. Una pluja de míssils i màquines de guerra gegants destrueixen Canadà. A partir d’aquest moment comença una guerra entre els dos països que durarà dècades. Amber, que es va quedar orfe en aquells bombardejos, forma part de l’últim grup de la resistència canadenca.

  Acció en estat pur i crítica política de la mà d’un guionista estatunidenc, Brian K. Vaughan, i un il·lustrador canadenc, Steve Skroce.

  Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  19/06/2018
 • India

  India

  Barcelona : GeoPlaneta, 2018

  La informació més completa, mapes, infografies, consells d’experts per recórrer el país pel teu compte. La Índia té una extraordinària diversitat cultural, des de les antigues tradicions, el patrimoni artístic, fins a espectaculars paisatges, monuments i creacions gastronòmiques que faran despertar la nostra curiositat, estimularà els nostres sentits i acaronarà la nostra ànima. 

  Un viatge a la Índia pot ser un repte, sobretot el primer cop, però també és part del seu encant endinsar-se en una cultura tant allunyada de nosaltres i gaudir-lo amb calma, perquè a la Índia el temps passa lentament.

   

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

   

  11/06/2018
 • Senegal: Gambia

  Senegal ;

  Madrid : Gaesa, DL 2018

  Senegal i Gambia són dos països africans considerats un paradís colonial i molt indicats per a que els viatgers inexperts tinguin el primer contacte amb aquest continent. Trobarem tota la informació necessària, des d’informació general sobre dades geogràfiques, clima, condicions sanitàries, requisits d’entrada o la millor època per visitar-los. També ens ofereix informació turística: allotjaments, restaurants i principals llocs a visitar, com Dakar, Casamance, La grande côte, la petite côte, el delta de Siné - Saloum, Banjul, Brikama o Karantaba Tenda. Per acabar també tindrem informació històrica i cultural d’ambdós països, destacant les seves costums, música o rituals.

   

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals
  11/06/2018
 • Equilibrats i descalços

  Equilibrats i descalços

  Hanscom, Angela J.

  Barcelona : Angle, 2018

  Avui en dia l'oci dels nens està dominat cada vegada més per l'univers multimèdia (televisors, ordinadors, consoles) que els allunya d'un joc lliure, imaginatiu i desestructurat.  Pera Hanscom la natura i el joc a l'exterior proporcionen experiències sensorials imprescindibles per al desenvolupament físic i psicològic dels nens. Per això el llibre proposa replantejar-nos  l'educació i recuperar a natura, fins i tot en un entorn urbà.

  Al llibre s'hi descobreixen petites coses per fer en qualsevol lloc i moment i facilitar que els nens siguin feliços i estiguin sans en ment, cos i esperit. Al cap i a la fi, tots formem part de la natura, per això la necessitem per al nostre desenvolupament.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  05/06/2018
 • Cómo crear y gestionar tu proyecto craft

  Cómo crear y gestionar tu proyecto craft :

  Rodríguez Limia, Mònica

  Barcelona : Gustavo Gili, cop. 2017

  Cobren vida a les teves mans peces de ceràmica, fusteria, costura, ganxet, serigrafia, vidre, cuir, paper ...? Vols convertir el teu talent creatiu en un negoci? Si ja ho has fet, els diners que guanyes et permet viure d'això? Estàs fent realitat el somni que tenies quan vas començar? Aconseguir-ho no és fàcil ... però sí possible!

  Aquest llibre t'explica de forma pràctica i realista tot el que has de saber per muntar un negoci de productes craft. Gestió i organització, finances, col·laboradors, comunicació, vendes ... submergeix-te en aquesta autèntica escola de negocis craft i aterra amb il·lusió en el dia a dia del teu projecte.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  18/06/2018
 • La dansa dels altres: identitat i alteritat en la festa popular

  La Dansa dels altres

  Barcelona : Afers, 2017

  Identitat i alteritat en la festa popular, La dansa dels altres  és un ampli recull d’estudis a l’entorn de l’altra banda de l’alteritat: la identitat. La necessitat de l’antagonisme per definir-se ha generat relats i ficcions de llarga alenada en totes les cultures. El combat d’oposats és un dels arguments més transitats per l’espectacle escènic i dancístic de tots els temps, com ho demostren la gran quantitat de pervivències tradicionals arreu del món.

  En aquest llibre hi concorren investigadors de diverses procedències i especialitats interessats en desgranar les múltiples cares d’una figura festiva ancestral i prolífica: la de l’altre.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  18/06/2018
S'estan mostrant 1-10 de 100 resultats
Pàgina de 10