Expositor de novetats

 • Adelgazar en pareja

  Adelgazar en pareja

  Monfulleda, Núria

  Barcelona : Comanegra, 2018

  Quan vam començar un pla per perdre pes ens poden aguaitar diversos pors, i entre ells hi ha dos molt recurrents: avorrir-se i passar gana. Aquest llibre et permet oblidar-te d'ells i, a més, garantir els teus objectius adquirint els coneixements per animar a altres persones en aquest camí. L'ajuda mútua a l'hora de cuinar o anar a comprar, la força de voluntat per no caure en temptacions i la comprensió per no cedir en situacions crítiques són fets fonamentals perquè el procés sigui molt més efectiu i perduri en el temps. És la constància la qual ens durà a assolir l'objectiu marcat i a mantenir-lo durant el temps que calgui. I si aquest camí el realitzem amb algú al nostre costat, segur que serà més divertit, fàcil i agradable!

  Adelgazar en pareja  proposa 15 parells de receptes per als àpats i altres 15 parells de receptes per als sopars. Cadascuna d'aquestes receptes ofereix dues elaboracions amb un mateix grup d'ingredients, per demostrar que es pot perdre pes sense la sensació d'estar condemnat a una dieta tediosa.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  21/01/2019
 • Equipos motivados, equipos productivos: manual práctico para directivos

  Equipos motivados, equipos productivos

  Ríos, Inma

  Madrid : Tébar Flores, cop. 2018

  Un Equip d'Alt Rendiment és aquell que aconsegueix grans resultats i els membres treballen motivats i compromesos. La recompensa econòmica no és l'única forma de motivar un equip. La majoria de les vegades, el que veritablement els motiva és comptar amb objectius clarament definits, un lideratge sa i motivador, la sensació de ser part essencial dins de l'organització i que el treball realitzat sigui valorat i considerat com a necessari.

  La forma en com es gestioni un equip tindrà tant efecte en els resultats com la tasca desenvolupada per aquest. Trobar la manera de fer-ho correctament pot ser la clau de l'èxit. No existeix un únic estil que sigui vàlid per a totes les ocasions: la clau consisteix a adaptar el model de Lideratge a cada situació ia cada individu.

  Cada meta, ja sigui individual o col·lectiva, requereix de la implementació de tècniques que permetin potenciar les fortaleses, reduir les debilitats i augmentar les probabilitats d'èxit.

  A què esperes per perfeccionar els teus dots de lideratge?

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  21/01/2019
 • El concepto

  El Concepto "violencia obstétrica" y el debate actual sobre la atención al nacimiento

  Madrid : Tecnos, cop. 2018

  L'expressió violència obstètrica fa referència al tracte deshumanitzat donat a les dones durant l'atenció al part, així com per denunciar l'excés de medicalització en l'atenció sanitària al procés fisiològic del part.

  En aquest llibre s'analitza, des de diferents perspectives (sanitària, sociològica, jurídica, filosòfica i pedagògica) aquesta expressió. A través de les aportacions dels diferents professionals (llevadores, ginecòlogues, pediatres, antropòlegs, etc.) que intervenen en el llibre s'ofereixen eines per seguir aprofundint en la conceptualització de violència obstètrica i en la millora de l'atenció i relació assistencial en un moment tan especial en la trajectòria vital de les persones com és el naixement dels fills.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  21/01/2019
 • Escritos sobre naturaleza

  Escritos sobre naturaleza

  Muir, John,

  Madrid : Capitán Swing, DL 2018

  En una vida d'exploració, escriptura i activisme polític apassionat, John Muir es va convertir en el portaveu més eloqüent dels Estats Units sobre el misteri i la majestuositat dels paratges naturals. Figura crucial en la creació del sistema de parcs nacionals americà i un visionari profeta de la consciència ambiental que va fundar el Sierra Club en 1892, també va ser un mestre de la descripció natural que va evocar amb poder i intimitat únics els paisatges lliures de l'oest americà.

  La qualitat espiritual i l'entusiasme cap a la naturalesa expressats en els seus escrits ha inspirat els lectors, inclosos els presidents i congressistes, a prendre mesures per ajudar a preservar les grans àrees naturals. Avui Muir és referit com el "Pare dels Parcs Nacionals".

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  21/01/2019
 • El rebost de la llengua : de dita en dita s'ompli la pica

  El Rebost de la llengua

  Benicarló : Onada, 2018

  Qui no vulga pols, que no vaja a l’era”, “Tornar-se aigua de borraines”, “Fer la cisa”, “Ves-te’n a pastar fang!”, “Parlant del gos, amanix lo bastó”, etc.

  Coneixeu aquestes expressions? Les feu servir? Us animeu a donar-los vida? Joan-Josep Sancho n’ha recopilat al voltant de 1.500 al llarg de molts d’anys. Les trobareu en aquest llibre juntament amb unes 1.000 paraules, com ara tossolot, catxamona, anyívol, fangutxer o palmavera, mots cada cop menys freqüents en la parla habitual de les generacions més joves.

  L’autor ha seleccionat una seixantena de dites, n’ha explicat el significat i ha promogut l’elaboració d’un text per a cadascuna que en contextualitza l’ús. Una seixantena de persones, amics i amigues de Joan-Josep Sancho, s’han ocupat d’evocar la dita encomanada. Una aportació que dona una dimensió coral al llibre.

  Els textos van acompanyats d’una trentena de fotografies conceptuals d’autèntica excel·lència. L’autor, Àlex Espuny, ha cercat d’assolir una simbiosi amb les dites de referència. Un experiment reeixit que complementa de manera immillorable la part textual del treball.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  21/01/2019
 • Habitar en comunidad : la vivienda cooperativa en cesión de uso

  Habitar en comunidad

  [Madrid] : Fundación Arquía, cop. 2018

  L'habitatge cooperatiu en cessió d'ús és un model participatiu que compta amb una dilatada trajectòria a través dels anys, el grau d'innovació i gradual implantació pot passar desapercebut. En aquest llibre es presenten els principis que defineixen el model, com són: el dret d'ús, la propietat col·lectiva i l'autopromoció. S'exposen els elements necessaris per dur endavant un projecte d'aquest tipus: el grup organitzat amb un projecte comú, l'estructura econòmica, el lloc i l'assistència tècnica.

  Aquesta edició vol explorar com les cooperatives d'habitatge en cessió d'ús han estat i són capaços d'impulsar habitatge col·lectiu assequible, amb una alta capacitat transformadora, i al marge de les dinàmiques especulatives del mercat.

  El valor de la proposta radica en què poques vegades una publicació per al públic general ha abordat tants aspectes diferents, posant en relació experiències de diferents països.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  21/01/2019
 • No te compliques con la cena

  No te compliques con la cena

  Isasaweis

  Madrid : Oberon, DL 2018

  “ ...cada dia arriba el moment del sopar, i sempre és una trobada especial. És al final del dia, quan arribem a casa cansats i ens ve de gust prendre alguna cosa reconstituent, una recompensa a tot un dia de treball o estudi, esport, tasques i encàrrecs. En aquest moment, ens mereixem un plat de menjar casolà, sana, rica i reconfortant, però qui té ganes i temps de posar-se a cuinar? Seria genial poder gaudir d'un sopar boníssima i saludable que es preparés en només uns minuts, oi? En aquest llibre us explico més de 80 receptes d'aquestes que es fan en un moment, amb ingredients normals, dels que acostumem a  tenir a casa, sense complicacions, que a més ens ajuden a cuidar-nos!!

  I ara sí, desconnectem i ens dediquem a aquest moment per gaudir de la família, dels amics o de nosaltres mateixos ... D'això va aquest llibre, de no complicar-se i de gaudir del moment del sopar.”

  Isasaweis

   

  * Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals 
  21/01/2019
 • Nordub

  Nordub

  Sly & Robbie

  Gütersloh : Okeh, p. 2018

  El baterista Sly Dunbar i el baixista Robbie Shakespeare són la gran secció rítmica l'obra dels quals traça la història de la música jamaicana, des del reggae i el dub fins al dancehall i el rock. En aquest àlbum, combinen la seva rítmica amb les capes d'electrònica de fons compostes pel productor Jan Bang com a base de les veus principals del trompetista Nils Petter Molvaer i el guitarrista Eivind Aarset.

  * Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/01/2019
 • Humitat relativa

  Humitat relativa

  Palmero, Remigi

  [València] : La Casa Calba, DL 2018

  Humitat relativa és el primer disc del cantant Remigi Palmero com a solista. Aquest àlbum, junt amb Brossa d'ahir de Pep Laguarda (1977) i Cambrers de Juli Bustamante (1981), forma part de l'anomenada "trilogia del pop mediterrani valencià". Palmero, guitarrista de professió, toca el llaüt en la gravació, acompanyat per músics equatoguineans i el seu mitger habitual, Bustamante. Descatalogat després de la primera tirada, el màster es va perdre fins que aparegué en propietat de Sony, que havia adquirit els fons de Zafiro: laCasaCalba el reedità l'any 2018 en CD i vinil.

  * Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/01/2019
 • Crescent moon waning

  Crescent moon waning

  Hanrahan, Kip

  [Reston] : American Clavé, p. 2017

  Nou àlbum del compositor i productor Kip Hanrahan. Mantenint-se fidel al seu estil eclèctic, Hanrahan treballa amb músics notables com Fernando Saunders, Steve Swallow i el difunt Jack Bruce per crear una barreja de Jazz Latino, Avant Garde i altres gèneres.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  15/01/2019
S'estan mostrant 1-10 de 100 resultats
Pàgina de 10