Expositor de novetats

 • Filipinas

  Filipinas

  Barcelona : GeoPlaneta, 2018

  La República de les Filipines és un estat insular que consisteix en un arxipèlag estès pel Pacífic occidental es caracteritza per grans extensions d’arrossars de color verd maragda, volcans fumejant, ciutats caòtiques amb els seus característics i extravagantment decorats cotxes (yipnis), que funcionen com transport públic. De clima càlid, humit i tropical, les seves platges són una autèntica delícia tant per prendre el sol o fer submarinisme i sentir-se com un Robinson Crusoe per uns dies.

   

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals
  17/04/2019
 • Franquiciamente

  Franquiciamente

  Alonso Prieto, Mariano

  Madrid : LID, septiembre de 2018

  Amb més d'un miler d'empreses i prop de 75.000 negocis integrats, la franquícia ha tingut un espectacular desenvolupament en els últims vint anys a Espanya. Avui ja representa l'11% de la facturació del comerç minorista i és una font estable de creació de llocs de treball i autoocupació.

  Presenciar en primera fila aquesta expansió i aquesta apassionant forma de fer negocis proporciona a l'autor una visió general de com aquest tipus d'acords empresarials ha contribuït al desenvolupament de les nostres estructures comercials i de l'economia en general.

  En Franquiciamente, Mariano Alonso aporta la seva experiència i la seva particular visió com a consultor sobre aspectes d'interès bàsic per a franquiciadors i franquiciats mitjançant quaranta breus lectures. Consells pràctics relacionats amb les principals àrees d'organització i funcionament d'una cadena de franquícies i recomanacions professionals sobre el que ha de ser una correcta proposta de negoci i la relació empresarial entre les dues parts: aspectes estratègics i de viabilitat, expansió de la marca, captura i integració de nous franquiciats, etc.

  Una lectura imprescindible que aporta una visió actualitzada dels grans desafiaments als quals s'afronta aquest sistema d'associació empresarial.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  03/05/2019
 • Tornar al bosc : les feines dels bosquerols

  Tornar al bosc

  Cot, Josep

  La Bisbal d'Empordà : Sidillà, 2019

  Tornar al bosc: les feines dels bosquerols és el títol del llibre que recull saviesa popular i entrevistes que Josep Cot i Antoni Gimeno ha anat fent durant més de trenta anys d'anys per tot el país. 


  Una gran part del país està poblada pel bosc. Ocupa tant de territori que sovint forma part del nostre entorn. Anem al bosc a passejar, a esbargir-nos, a fer esport, a explorar o a caçar bolets. Els boscos, a més, són els protagonistes  de nombroses llegendes i històries. I sobretot, han estat una font de riquesa. En general avui ja no ho són. És per això que no havien estat mai tan abandonats com ara. A Tornar al bosc cedim la veu a seixanta persones que hi van viure, que hi van treballar, que hi van fer campanyes i que, mentre ens expliquen què hi feien, ens recorden tot el que els boscos encara ens donen. A Tornar al bosc recollim llenya, fem feixines, fem pega, fem dogues i rodells,  fem escombres de bruc, tornem a coure carbó i a llevar el suro, recol·lectem pinyons, castanyes, cireres d'arboç, bolets o aglans...

  Expliquem totes les feines del bosc, encara que de boscos n'hi hagi de moltes classes. Però per recordar i aprendre allò que vam ser, de camí només n'hi ha un: tornar al bosc.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques

   

  03/05/2019
 • Japan Easy

  Japan easy

  Anderson, Tim

  Barcelona : Lunwerg, 2018

  Japan Easy és una introducció a la cuina del país del sol naixent a través d'alguns dels seus plats més accessibles i, al mateix temps, més autèntics: des dels gyoza, el sushi, el yakitori, el ramen i la tempura, fins a les salses i marinades bàsiques que aporten un toc japonès a qualsevol menjar.

  Les receptes s'expliquen pas a pas i s'indica el seu nivell de dificultat, amb la qual cosa és senzill seguir-les i més senzill encara que quedin bé. Impressiona als teus amics i familiars amb les receptes de Japan Easy

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  03/05/2019
 • Ayuda a tu hijo a comer mejor

  Ayuda a tu hijo a comer mejor

  Rowell, Katja

  Rubí : Ediciones Obelisco, noviembre de 2018

  Et preocupa que el teu fill no estigui menjant prou per poder créixer d'una manera sana?

  Els nens amb síndrome d'alimentació selectiva, amb aversió a determinats aliments o altres trastorns alimentaris es mostren amb freqüència molt inquiets quan tenen menjar davant d'ells; i, per a empitjorar les coses, la lluita de poder que s'estableix a l'hora de menjar pot danyar la relació amb el teu fill. Llavors, com pots posar fi a aquesta preocupació i deixar de lluitar per cada mos?

  Escrit per una metgessa de família i una terapeuta de l'alimentació, aquest llibre t'ajudarà a fomentar el seu sa creixement i posar fi a aquesta angoixa diària (teva i del teu fill) a l'hora de dinar.

  En el llibre descobriràs noves estratègies per a tractar la inapetència i els reptes en l'alimentació que tenen el seu origen en problemes sensorials o relacionats amb l'espectre autista, en retards en la motricitat oral i molts més. 

  Aquesta inestimable guia t'ajudarà a recuperar la pau i a fer que el teu fill creixi més sa i feliç

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  03/05/2019
 • Confort: recetas para mimar tu estómago: 100% bajas en FODMAP para una digestión saludable

  Confort

  Ågotnes, Cecilie Hauge

  Barcelona : Cúpula, 2018

  Més de 80 receptes baixes en carbohidrats per evitar problemes digestius.

  Entre el 15 i el 20 per cent de la població pateix problemes digestius. Quan a l'autora li van diagnosticar aquesta síndrome, va descobrir la dieta baixa en FodMap (hidrats de carboni simples i complexos) i va començar a experimentar amb diferents receptes que, a més de apetitoses fossin el més baixes possible en hidrats de carboni i resultessin així reconfortants per tenir cura l'estómac. 

  Tant si tens problemes digestius com si no, no deixis de consultar aquest llibre! 

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  03/05/2019
 • El imperio del oro rojo: una apasionante investigación sobre las consecuencias del consumo globalizado

  El Imperio del oro rojo

  Malet, Jean-Baptiste

  Barcelona : Península, 2018

  Explotació de migrants, etiquetatge fals, productes importats... Malet descriu en el seu llibre un sistema mafiós, on "la violència extrema" predomina entre les organitzacions criminals de l'agricultura, seguint la pista del negoci mundial del tomàquet.

  Què és el que mengem quan consumim concentrat de tomàquet, ja sigui en forma de quètxup o com a ingredient d'una pizza? És tomàquet, certament. I al mateix temps no ho és: és tomàquet industrial. Transformat en una fàbrica i ficat en barrils de concentrat, circula d'un continent a l'altre. Gairebé tota la humanitat el consumeix, però pocs saben com es produeix de veritat. On,  com i qui conrea i recull el tomàquet que li dóna origen? Quin procés li fa adoptar la forma que té quan arriba a la nostra taula?

  Durant dos anys, des dels confins de la Xina a Itàlia, de Califòrnia a Ghana, Jean-Baptiste Malet ha dut a terme una investigació inèdita i original. Ha parlat amb comerciants, recol·lectors, emprenedors, agricultors, genetistes, fabricants de maquinària i fins i tot amb militars xinesos. Tots ells implicats en un comerç amb fortes connexions mafioses.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques

  03/05/2019
 • Kentukis

  Kentukis

  Schweblin, Samanta

  Barcelona : Penguin Random House, 2018

  “Las nuevas tecnologías llegan antes de la regulación, que al final es decidir quién saca provecho de ellas. Hasta entonces, se pueden hacer cosas maravillosas pero también terribles”.

  Samanta Schweblin ens parla en aquesta inquietant novel·la de les relacions que estableixen les persones amb aquestes mascotes anomenades  “kentukis”, que són uns dispositius amb forma de peluix (mussols, conillets, dracs, talps, corbs ...) amb una càmera connectada a una altra persona, que mira la nostra vida.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  20/05/2019
 • Waldo, notori cineasta que va conèixer la glòria, els premis i l'aplaudiment de crítica i públic, roman ara prostrat en una cadira de rodes per les xacres de la seva avançada edat. No obstant això, la seva libido continua incòlume, i la seva dona, Zee índia casada amb un pakistanès i amb dues filles, a la qual va seduir durant un rodatge i es va portar a Londres, accedeix a les seves peticions de despullar-se davant ell i mostrar-li les seves parts íntimes.

  El tercer vèrtex del triangle en el centre d'aquesta novel·la l'ocupa Eddie, crític de cinema, admirador de Waldo i ara amant de Zee davant els nassos del vell director. Aquest espia a la parella, documenta les seves sospites i maquina la seva venjança amb l'ocasional ajuda d'Anita, actriu i amiga, disposada a indagar en el turbulent i truculent passat de Eddie...

  Kureishi explora en aquesta novel·la breu les dissorts de la vellesa i la decrepitud física, els sòrdids conflictes matrimonials i sexuals i els mecanismes secrets de la creativitat artística. I ho fa donant curs al seu humor canalla i a les pinzellades pornogràfiques i escatològiques. Una tragicomèdia negríssima i feroç que no deixarà a cap lector indiferent.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  02/04/2019
 • Los asquerosos

  Los Asquerosos :

  Lorenzo, Santiago

  Barcelona : Blackie Books, 2018

  Manuel, apunyala accidentalment a un policia antidisturbis i per aquest motiu es veu obligat a fugir a un poble abandonat, allà descobrirà que moltes de les coses que fins aleshores li semblaven necessàries ara ja no li calen. La seva misantropia arribarà fins a límits insospitats.

  Crítica a la societat actual en clau humorística.

  *Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  02/04/2019
S'estan mostrant 1-10 de 100 resultats
Pàgina de 10