Selecció de webs

Multiculturalitat

Selecció de webs(8)
No hi ha resultats
Departament de Treball, Afers Socials i FamíliesFamília
Mitjana (0 Vots)
Secció del departament dividit en àmbits temàtics: demografia, col·lectius amb ris d'exclusió social, persones amb carències. Cadascun dels temes aporten informació exhaustiva essencial pel ciutadà.
S.O.S. Racisme Catalunya
Mitjana (0 Vots)
Agenda d'iniciatives i campanyes contra el racisme i la xenofòbia, recursos pedagògics, oficina de denúncies d'actes de discriminació i informes.
Red Acoge: Federación de Asociaciones pro Inmigrantes
Mitjana (0 Vots)
Federació que promou la defensa dels drets dels immigrants, la seva integració, la sensibilització de la societat i impulsa el treball en xarxa. 
Secretaría de Estado de Migraciones
Mitjana (0 Vots)
Portal sobre legislació, tràmits i recursos estatals en matèria de estrangeria i immigració. Inclou, entre d'altres: models de sol·licitud, llistat oficines d'estragenria, asil, atenció humanitària, contractació en origen, ajuts i subvencions,...
AMIC (Associació d'Ajuda Mútua d'Immigrants a Catalunya)
Mitjana (0 Vots)
Associació que desenvolupa iniciatives, projectes, serveis i activitats, buscant la integració sociolaboral de la població immigrada sobretot les persones extracomunitàries.
Agenda immigració
Mitjana (0 Vots)
Informació sobre actes del Departament, cursos de formació, conferències, jornades i congressos. Inclou el text complet del Pacte Nacional per a la Immigració
Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE)
Mitjana (0 Vots)
Secretaria d'immigració de Comissions Obreres que ofereix acollida, assessorament, tramitació de permisos, mediació i orientació per a l'aprenentatge de català. 
Acollida
Mitjana (0 Vots)
Portal d'acollida a Catalunya. Recurs que ofereix informació bàsica per als nouvinguts: serveis, recursos, webs d'interès i assessorament lingüístic. També inclou material audiovisual.
— 20 elements per pàgina
S'estan mostrant els 8 resultats.
Tornar