Selecció de webs

Bricolatge i decoració

- Selecció de webs (7)
Instructables
Mitjana (0 Vots)
Plataforma col·laborativa d'artesans i especialistes de diferents disciplines manuals que ofereixen el seu coneixement en obert tot elaborant diferents projectes de la seva especialitat. Web molt ben estructurada i de disseny molt clar.
WikiHow
Mitjana (0 Vots)
Plataforma de creació i manteniment comunitari que té per objectiu donar solució a situacions quotidianes i bones idees de creació a la llar. Es pot trobar des de manualitats, qüestions de manteniment de la llar, idees de decoració, remeis...
El mosaic del meu barri: projecte participatiu per descobrir, valorar i conservar els mosaics de Barcelona
Mitjana (0 Vots)
Inventari de mosaics de la ciutat de Barcelona, gestionat per l'Ajuntament de la ciutat. Inclou un projecte participatiu per descobrir, valorar i conservar els mosaics de Barcelona, i una àmplia i interessant explicació dels diferents tipus de...
Mosaic hidràulic
Mitjana (0 Vots)
Pere Martí, mosaïcista hidràulic explica el procés de fer una rajola hidràulica. El video forma part del programa "Ja t'ho faràs" de TV3.
Ja t'ho faràs
Mitjana (0 Vots)
El programa de manualitats i bricolatge "Ja t'ho faràs" emès per TV3 ara éstà disponible a "TV3 A la Carta". Trobareu tots els continguts que van aparèixer en el programa, tutorials, preguntes freqüents, consell per a la llar, etc..
Veure'n més