Selecció de webs

Enciclopèdies i diccionaris generals

- Selecció de webs (20)
Historia Universal
Mitjana (0 Vots)
Informació sobre qualsevol esdeveniment històric des dels orígens de l'Univers i la Terra fins al dia d'avui amb textos de prestigiosos historiadors.
Arma't de recursos
Mitjana (0 Vots)
Selecció de recursos per a l'aprenentatge de les llengües. Recursos generals (portals específics de les universitats, traductors, cursos, etc.) i recursos per a idiomes concrets. Realitzat per la Bib. La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat.
Guies BibTic. Traducció i interpretació
Mitjana (1 Vot)
Selecció de recursos molt exhaustiva: Recursos per a la traducció, diccionaris de la llengua, diccionaris especialitzats per matèries, recursos per a l'autoaprenentatge. La selecció de diccionaris especialitzats és molt completa i abasta gairebé...
Mienciclo Hispánica Universal
Mitjana (1 Vot)
Mienciclo Hispánica Universal és una base de dades d'informació general en idioma espanyol que recull la informació d’una selecció de diverses obres de referència de prestigioses editorials, realitzada per un ampli equip d’experts, amb la...
MedlinePlus. Enciclopedia médica
Mitjana (0 Vots)
Articles sobre malalties, símptomes, lesions, procediments quirúrgics. Vídeos i multimèdia. Cerca per índex alfabètic i índex temàtic.
Veure'n més