Selecció de webs

- Selecció de webs (19)
Ministerio de Ciencia e Innovación
Mitjana (0 Vots)
Web del departament ministerial de l'Administració de l'Estat que té com a missions principals la proposta i execució de la política del Govern d'Espanya pel que fa a ciència, desenvolupament tecnològic i innovació en tots els sectors, incloent-hi...
Revista Teknokultura
Mitjana (0 Vots)
Revista especialitzada de cultura digital i moviments socials. Enfocada a la reapropiació de la tecnologia i les xarxes des d'una òptica anticapitalista.
Laboria Cuboniks
Mitjana (0 Vots)
Pàgina web del col·lectiu Laboria Cuboniks. Teoria crítica des d'una òptica xenofeminista amb la intenció de recobrar la tecnologia i la ciència com a eines d'emancipació política.
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Mitjana (0 Vots)
Web del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, format pel Jardí Botànic de Barcelona, el Jardí Botànic històric, el Museu Blau, el Museu Martorell i el Laboratori de natura.
Ambientech
Mitjana (1 Vot)
Programa AMBIENTECH vol fomentar i difondre l'educació ambiental mitjançant la formació de les ciències i la tecnologia. Adreçat principalment als estudiants i al professorat d'ESO, de Batxillerat, i dels Cicles Formatius, classifica el contingut...
Veure'n més