Recull aplicacions per aprendre idiomes

Vols aprendre idiomes i no tens temps? Estàs tot el dia enganxat al teu telèfon intel·ligent? Descarrega't aquestes aplicacions que et recomanem i podràs practicar l'idioma que vulguis a l'autobús, al metro o mentre prens un cafè, i així aprofitar millor el teu temps.
 

Torna al prestatge d'Idiomes  ►

Anglès

 

6 Minute British English

Aquesta no és una app exclusivament de pronunciació és una app per aprendre anglès de gran qualitat i molt recomanable a tots els nivells. Disposa d’un apartat de pronunciació amb 45 diferents vídeos explicatius sobre els fonemes anglesos.

►Android

Pronunciation king

Senzilla però eficaç app que pronuncia el text que escrivim, tant paraules soles com a frases.

►Android

Speak english

Aquesta app és també molt senzilla i útil pel seu disseny. Té dos nivells, un per estudiants principiants i un altre per a més avançats. Permet escoltar i enregistrar el so de molts fonemes, paraules i frases. La versió gratuïta ofereix fins a 10 sons de fonemes, paraules i frases per tema. Per ampliar coneixements hem de comprar la versió completa.

►Android

Francès

 

7 jours sur la planète

Aquesta app no és només una app de pronunciació sinó que és una aplicació per aprendre i practicar el francès en general; vocabulari, gramàtica i fonètica. Té diferents nivells i inclou jocs que faciliten l’aprenentatge de la llengua i permet valorar el progrés de l’estudiant.

►Android ►IOS

Le bon mot

Aquesta app també és una app d’aprenentatge d’idiomes global dissenyada per especialistes de la Universitat de la Sorbona de París. Inclou 300 frases per practicar l’escolta i la pronunciació, explicació senzilles sobre gramàtica i un ampli vocabulari.

►Android ►IOS

Anglès

 

Pili Pop English

App centrada en l’àmbit de la pronunciació i la comprensió auditiva. Cada capítol proposa una temàtica diferent amb la qual els nens podran practicar vocabulari sobre diversos aspectes de la vida quotidiana.Versió bàsica gratuïta i premium de pagament.

►Android ►iOS

Inglés para niños con busuu

Aplicació senzilla però igualment efectiva que ens situa a la natura, envoltats d’animals i plantes, on podrem aprendre molt mentre practiquem l’idioma.

►Android ►iOS

 

LearnEnglish Kids: Videos

App del British Council que inclou una sèrie d’històries infantils en format vídeo. Aplicació perfecta per a gaudir-ne abans d’anar a dormir.

►Android ►iOS

Francès

 

French for kids - Pili Pop

App infantil per a aprendre francès mentre es diverteixen! El nen aprèn a reconèixer i pronunciar les paraules de cada dia a través d'activitats divertides i desafiants. Versió bàsica gratuïta i premium de pagament.

►Android ►IOS

French for Kids with Stories by Gus on the Go

App infantil per a aprendre francès mentre es diverteixen amb els seus contes preferits com ara Els tres porquets i La Rínxols d'Or i els tres óssos

►IOS

Multi idiomes

 

Kids learn languages

App que compta amb més de 120 paraules dividides en categories bàsiques com lletres, colors, menjars o animals, i que serveix per a aprendre paraules en anglès, francès, alemany, portuguès i italià.

►Android ►IOS

LibriVox Audio Books Free

Aquesta app proporciona accés gratuït a més de 24.000 audiollibres, per escoltar-los a través d'internet o descarregar-los i escoltar-los . Es poden cercar els clàssics en més de vint idiomes per títol, autor, gènere, nous enregistraments o paraules clau.

►Android

Audiobooks from Audible

Compta amb un catàleg de més de 180.000 mil títols, ofereix funcions pràctiques com la navegació per capítol, marcadors, mode d'espera, velocitat de reproducció variable i suport multitasca per a la reproducció de fons i descàrregues.Versió gratuïta durant 30 dies.

►Android ►iOS

 

Audio books by Audiobooks

Aquesta aplicació té una biblioteca de més de 6.000 audiollibres gratuïts, i més de 100.000 en versió premium. Hi trobem diversitat de títols i de gèneres tant per a adults com per a infants.

►Android ►iOS

Beelingo

Els més de 2600 audiollibres poden ser descarregats a través de l'app i llegits després sense connexió a internet. El catàleg de llibres inclou novel·les, biografies, història, contes curts, poesia i ciència ficció.

►Android

Free audiobooks

Aplicació gratuïta amb la qual podràs escoltar milers d'audiollibres clàssics en diversos gèneres i idiomes.

►Android

 

Anglès

 

Vocabulari builder

Aplicació amb més de 1200 paraules amb la seva definició i pronunciació.

►Android

English vocabulary daily

 Aplicació per aprendre vocabulari útil per a la pràctica diària. Conté jocs, xat amb altres usuaris de l'aplicació i exercicis de pronunciació.         

►Android

Vocabulary TOEIC Test

Aplicació per aprendre vocabulari per a la preparació del TOEIC. Conté jocs i xat amb altres usuaris de l'aplicació.

►Android

Vocabulary Builder from Magoosh

Aplicació amb més de 1200 paraules amb la seva definició i pronunciació.

►IOS

Vocabulary.com

Aplicació que conté jocs, a través dels quals es pot tenir accés a 12000 paraules.

►IOS

Francès

 

Améliorez le français

 Aplicació per aprendre francès, ampliar i millorar el vocabulari.

►Android

Exercices vocabulaire français

Aquesta app també és una app d’aprenentatge d’idiomes global dissenyada per especialistes de la Universitat de la Sorbona de Aplicació per aprendre vocabulari per a la pràctica diària..

►Android

Vocabulaire français gratuit

Aplicació completa orientada als diversos nivells d'aprenentatge del francès.

►Android

Apprendre le français avec Babbe

Aplicació per aprendre francès, ampliar i millorar el vocabulari. Material creat per l'Editorial Babbel.

►iOS

Entraîneur de vocabulaire

Aplicació per ampliar i millorar el vocabulari. Material creat per l'Editorial Pons.

►iOS

Learn French - Très Bien

Aplicació que conté temari, jocs i exercicis de pronunciació, través dels quals es pot tenir accés a 3000 paraules.

►Android

Veu TTS Vocalizer

Vocalizer és un convertidor text-veu en més de 40 llengües. Inclou el català.

►Android

Text To Speech Reader

Text To Speech Reader llegeix en veu alta qualsevol text que s'escrigui, prement el botó SPEAK per escoltar. Suporta sortida de veu en diversos idiomes. Inclou el català.

►Android

Dragon Dictation

Dragon dictation té un únic botó per polsar i parlar. Un cop transcrit el discurs, es pot enviar per mail, gestionar amb d'altres apps, penjar a facebook o a twitter directament o guardar-ho per fer-ho servir posteriorment. Inclou el català.

►iOS

Evernote - stay organized

Evernote permet gravar qualsevol al·locució ; guarda l'àudio i el text junts perquè puguis trobar les notes gravades, fent servir la funció de recerca de l’app.

►iOS ►Android

Google translateVeu TTS Vocalizer

Google translate és el servei de Google de traducció automàtica de text, veu, imatges o vídeos en temps real a més de 100 idiomes. Pot treballar sense connexió.

Waygo

Waygo és una app de traducció instantània del xinès, japonès i coreà a l’anglès, només apuntant amb la càmera de mòbil al text. Pot treballar sense connexió.

►Android ►iOS

Triplingo

Triplingo és una eina amb una base de dades de les frases que més es diuen a cada país, per poder conversar. Amb un ús molt senzill. També n'ofereix una petita guia turística de cada país.

Moonlight Game Streaming

Amb Moonlight Game Streaming pots jugar a videojocs amb el pc des del mòbil i controlar l'escriptori a distància, podent connectar per bluetooth un teclat i un ratolí o un comandament, i utilitzar el teu PC a la teva xarxa local de dispositius.

►Android ►iOS


EZCast

Ezcast possibilita fer mirroring: veure programació, fer streaming, navegar i compartir fotos, video, música amb el PC o amb el televisor des del mòbil..

►Android ►iOS

VNC Viewer - Remote Desktop

VNC Visor converteix el mòbil en un escriptori remot, amb accés instantani al PC Mac, Windows o Linux, controlant ratolí i teclat com si hi estiguessis assegut davant. La nostra contrasenya i el fet que els missatges estiguin xifrats, ens protegeixen.

►Android ►iOS

Anglès

 

iTooch Free Prep

Incorpora més de 1.500 exercicis, divertits amb els quals practicar i preparar l’examen TOELF. Practiques parlar, escriure escoltar. Basat en les Normes Nacionals dels Estats Units

►Android ►iOS

IELTS NGOC BACH

Aplicació que permet als estudiants IELTS estudiar de manera autònoma d’una manera senzilla, eficaç i a qualsevol lloc. Practicar proves d’expressió oral i escrita.     

►Android ►iOS

Vocabulary Builder from Magoosh

Aplicació amb més de 1200 paraules amb la seva definició i pronunciació.

►IOS

Alemany

 

Schreiben Zertifikat

Són un conjunt d’aplicacions per nivells, per aprendre alemany pas a pas per a preparar cadascun dels nivells fins arribar al certificat corresponent.

►Android

 

Xinès

 

YCT-I

Per preparar l'exàmen oficial de xinès YCT de nivell I. Programa didàctic desenvolupat per l'Instituto Confucio de la Universitat de València. Aquest mateix programa té altres aplicacions amb el mateix nom, per preparar els nivells posteriors.

►Android►iOS

HSK-I

Per preparar l'exàmen oficial de xinès HSK de nivell I. Programa didàctic desenvolupat per l'Instituto Confucio de la Universitat de València. Aquest mateix programa té altres aplicacions amb el mateix nom, per preparar els nivells posteriors. Dirigit a persones no natives de la llengua xinesa Es un exàmen internacional estandaritzat

►Android ►iOS

Rus

Test of Russian language

Aplicació mòbil per preparar un dels exàmens més difícils que es poden fer, el de rus. Test of Russian as a Foreign Language o TORFL  en espanyol. Les proves estan dissenyades per professors oficials, les tasques s’ajusten als requisits de les proves. Igual que les proves oficials, les d’aquesta aplicació també estan limitades en el temps, per tal que sigui com la realitat.

►Android
 

 

Anglès

 

BBC 4

És la segona emissora de ràdio més escoltada del Regne Unit i és un canal que ofereix principalment programes d’actualitat, entrevistes i debas, en el que també té un espai significatiu la cultura, la filosofia, la història i la ciència

►Android►iOS

WNYC

Connectar amb la durant anys ha estat considerada com la capital del món Occidental, Nova York, és possible amb l’emissió online de WNYC, emissora de ràdio pública.

►Android►iOS

Alemany

NRD

És una corporació de ràdio que compta amb diferents emissores. En tenen de notícies, d’esport, entreteniment i de cultura.

►Android ►IOS

Francès

 

RFI (Radio France Internacionale)

Es tracta d’una ràdio internacional, que produeix programes en 13 idiomes diferents: cambotjà, xinès, castellà, francès, hausa, inglés, suajili, persa, portuguès, rumanès, russ i vietnamita.

►Android ►IOS

RTL

És una cadena de ràdio francesa generalista i de difusió nacional. És la ràdio amb més oients per davant de les altres grans emissores franceses. Es pot escoltar en directe i també hi pengen podcast.

►Android ►IOS

Rus

 

Rúskoye radio (La Radio Russa)

És de les més populars a Rússia. La música que hi posen és només en rus. Cada hora donen les notícies.

►Android ►IOS
Data de creació 26-06-2017 Última actualització 08-06-2022