Entrevistes virtuals

Jo Nesbo - Març

Jo Nesbo (Oslo, 1960) és un dels referents més sòlids de la novel·la negra a Escandinàvia i arreu del món.

Abans de convertir-se en escriptor, es va allistar com a voluntari a l'exèrcit noruec i va ser guitarrista i lletrista d'un grup de rock, però el 1996 va deixar la música per dedicar-se a la literatura.

És conegut sobretot per la seva sèrie del detectiu Harry Hole, amb les novel·les El pit-roig (2008), Nèmesi (2009), L'estrella del diable (2010), El redemptor (2012), El ninot de neu (2013), El lleopard (2014), El ratpenat (2015), Escarabats (2015), L'espectre (2015) i Policia (2016).

A Proa també ha publicat Headhunters (2012).
 

A les biblioteques trobaràs


'L'estrella del diable'


'Headhunters'


'Nèmesi'


'El ninot de neu'

'El ratpenat'

Més sobre Jo Nesbo a les biblioteques ►

A eBiblio
L'espectre

 


Recomanació


 

L'espectre
Nesbo, Jo
Barcelona: Reservoir Books / Proa, 2015

 

La tornada a Oslo del detectiu Harry Hole, instal·lat com estava a Hong Kong, té connexions emocionals amb el passat del detectiu: Oleg, aquell nen a qui havia ajudat, el fill de la dona que estimava, ha estat acusat injustament. Per combatre les proves que el volen inculpar, Hole ha de descendir als inferns de l'Oslo més delictiu, un submón de drogues i traficants, i una certa desídia policial. Mentre acompanya el detectiu en la seva croada per trobar la veritat, el lector ressegueix les aparicions de l'espectre del títol, una veu veritablement hipnòtica que amplifica la tensió de la història en una nova volta de rosca del millor Jo Nesbo.

 Selecció de webs

 

Vés a Entrevistes Virtuals ►