Selecció de webs

Autoria: Biblioteca de La Serra

El Club del Peti és un projecte de l'àrea infantil de la Biblioteca de La Serra que combina literatura, coneixements, jocs, activitats i imaginació amb la cooperació, el respecte i la igualtat com a valors fonamentals.

El Club del Peti disposa d'una pàgina web que va dirigida principalment als infants, però també a les famílies i als professionals que treballen amb la infància (mestres, educadors, bibliotecaris...)

Què trobareu?
•    Sóc PètiX: podeu jugar, resoldre enigmes i trobar webs al·lucinants.
•    Activitats: accediu a l'agenda de la Biblioteca de La Serra on podeu fer la inscripció en línia a les activitats.
•    Notícies: la millor manera d'estar al dia del que passa a la biblioteca.
•    Llibres: podeu buscar recomanacions de llibres per a totes les edats (3-12 anys) mirant la selecció principal o buscant per paraula clau.
•    Pel·lis: trobareu recomanacions de cinema infantil i familiar; també podeu visualitzar alguns curtmetratges que hem seleccionat especialment.
•    Temàtics: són seleccions de llibres informatius i altres recursos per treballar temes concrets; els documents inclouen una petita ressenya i estan ordenats de menor a major dificultat. Actualment hi ha monogràfics de sexualitat, feminisme, cuina, emocions, guerra i pau, cura del planeta i Àfrica.

Us convidem a visitar el web d'El Club del Peti i a que gaudiu del viatge, deixeu volar la vostra imaginació i navegueu per aquest univers ple de racons fantàstics.

Temes: Sabadell, Sabadell. Biblioteca La Serra, Gènius, Biblioteca virtual, Familiar
Etiquetes: recomanacions, biblioteca infantil, agenda activitats, temàtics