Selecció de webs

El teatre municipal de Rubí, La Sala, és el lloc on la música, la dansa i el teatre són els protagonistes.


Ofereix:

- Una temporada estable de teatre, música i dansa, organitzada per l'Ajuntament.
- Cicle 'Entre bambolines': obres de petit format.
- Una temporada de teatre amateur, organizada per diferents grups de teatre de la nostra ciutat.
- Espectacles infantils i juvenils preparats per 'La Xarxa'.
- Un Cicle de Cinema en versó original.
- Cessió d'espais.


Venda de localitats
Les localitats de tots els espectacles (excepte dels familiars) es venen al Teatre Municipal La Sala cada divendres, excepte els festius, a partir del 14 de gener, de 18 a 21 h, i el mateix dia de la representació 2 hores abans de l'espectacle.

Per els espectacles Penèlope, La marató de Nova York, Sopar per a dos, si pot ser!, Jo tinc un amic que... també es poden adquirir a les oficines de Catalunya Caixa, per internet a www.telentrada.com i al telèfon de Telentrada – 902 10 12 12- durant les 24 hores.

Descomptes
Podreu gaudir de descomptes en l'adquisició de localitats de tots els espectacles (excepte dels espectacles familiars, el V concert de primavera, el concert Acústic Broadway i Jo tinc un amic que...), els posseïdors del Carnet Cultural Jove (fins al 50%), del carnet de soci de la Biblioteca Mestre Martí Tauler (fins al 25%), de la Targeta Verda i Blava de Pensionistes (50%).

Hi haurà descomptes específics per a cada un dels espectacles següents: Petits crims conjugals, Copenhaguen i Delicadas.

Per poder accedir a aquests descomptes les localitats s'han de comprar directament a les taquilles el teatre. Les persones interessades haureu d'acreditar-vos.

Lloc de representació
Tots els espectacles es duran a terme al Teatre Municipal La Sala, al carrer de Cervantes, 126 de Rubí, excepte els espectacles: Música catalana del segle XVIII, Four women: cantants compositores del jazz, Jo em donaria a qui em volgués que es farà a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, carrer Aribau, 5, Les Variacions Goldberg que es farà a l'Ateneu Municipal, carrer Xile, 1-3 i Sis personatges en cerca d'autor que es farà al Casal Popular, carrer Pere Esmendia, 14.

Temes: Rubí. Biblioteca Mestre Martí Tauler, Rubí, Biblioteca virtual, Recurs web, Gènius, Vallès Occidental, Oci i temps lliure, Teatre, general
Etiquetes: teatre, la sala