Selecció de webs

Autoria: Consell Comarcal Vallès Oriental

L'Observatori és una plataforma creada per observar les variacions i els canvis que es produeixen i que afecten l'entorn del Vallès Oriental, alhora que funciona com a eina de suport que ajuda a identificar els processos estratègics de desenvolupament territorial. Aquesta plataforma disposa d'informació sobre l'estructura i dinàmica demogràfiques, la relació de la població activa, la mobilitat obligada, l'activitat econòmica o les infraestructures, entre d'altres. L'Observatori s'encarrega de l'edició de les dades estadístiques i d'anàlisi socioeconòmic del territori en diferents formats; els destinataris d'aquestes dades són des del polítics i càrrecs de responsabilitat fins a la ciutadania en general.

Aquesta plataforma fou creada pel Consell Comarcal en el marc del Pacte Territorial per la Promoció Econòmica i l'Ocupació del Vallès Oriental, l'objectiu del qual és establir estratègies comunes en l'àmbit de la promoció econòmica i l'ocupació.

Temes: Granollers. Biblioteca Roca Umbert, Biblioteca virtual, Granollers, Granollers. Biblioteca Can Pedrals, Vallès Oriental, general