Selecció de webs

Autoria: Ajuntament de Castellbisbal

L'Ajuntament de Castellbisbal publica el butlletí Castellbisbal.cat amb informació d'actualitat sobre el municipi i la pròpia corporació local. Hi podreu trobar la composició del consistori i l'estructura de les àrees de govern, amb els canvis lògics motivats per les renovacions del consistori després de les eleccions locals, de les quals també se'n fa ressò i en publica els resultats. Així mateix, és una font de difusió del patrimoni cultural local en totes les seves facetes, ja sigui a nivell de les seves manifestacions més estables com de les més noves. Per acabar, proveeix informació d'interès per a la vida quotidiana: directoris de serveis públics i comercials, horaris de transports, calendari i ordinances fiscals. De fet, és una eina de difusió de la informació rellevant per a les relacions entre l'administració municipal i els ciutadans. Inevitablement, el pes donat a les accions i els projectes de l'equip de govern municipal li confereix una imatge d'agent propagandista al seu favor.

El Butlletí Castellbisbal.cat es publica en versió impresa i en línia en format .pdf. Podeu accedir al seu repositori a la URL https://www.castellbisbal.cat/actualitat/butlleti-municipal/. Conté tots els números publicats i un enllaç específic per al darrer.

 


 

 

Temes: Art i cultura, Mitjans de comunicació (diaris i revistes TV ràdio), Biblioteca Virtual, Castellbisbal, Castellbisbal. Biblioteca Josep Mateu i Miró, Biblioteca virtual, Mensual, Tots els públics, Informació
Etiquetes: castellbisbal.cat, castellbisbal -- butlletins municipals