Selecció de webs

Autoria: Ajuntament de Canet de Mar

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE

Sigueu benvinguts tots i totes a Canet de Mar.   Em complau poder saludar-vos des d'aquest aparador virtual que és internet.  Les noves tecnologies són un immillorable trampolí per fer un salt a casa vostra i poder així acostar-vos l'Ajuntament i tot el que suposa la funció pública.

Els càrrecs electes tenim molt clar que estem al vostre servei. Jo el primer. Per això, una de les nostres principals tasques a l'Ajuntament és la de fer nostra la vocació de servei que tenen totes les persones que treballen en aquesta casa.

El web municipal ha d'esdevenir un element clau per a la comunicació ciutadana, per a l'intercanvi d'informació entre ciutadans i administració. Us convido a ajudar-nos a millorar tot allò que creieu que pot fer-ho. Les vostres opinions són molt importants.

Per això aquest web institucional s'adreça als de dins, és a dir, a la gent de Canet que ha de poder saber tot allò que li cal del seu poble a través d'internet.  L'Ajuntament ha d'estar al vostre abast i hem d'aconseguir que això sigui cada dia i a totes hores. Tenir-vos informats és una obligació que a l'Ajuntament de Canet de Mar ens prenem molt seriosament.

Però aquest també ha de ser un web per als de fora; és a dir, per a tots els visitants que voleu saber quin és el nostre potencial turístic, econòmic, comercial, cultural i patrimonial.  Canet és un poble molt ric. Ric en persones, en patrimoni modernista, en entitats i associacions, en espais de trobada ciutadana, en iniciatives i en emprenedoria.  A més a més tenim la sort de gaudir d'un excel·lent clima pràcticament tot l'any. Tenim mar, natura, boscos i una extensa zona de platja.  Veniu a visitar-nos. Segur que repetireu!

Gràcies per fer-nos confiança.

Jesús Marín i Hernàndez

Alcalde

Mitjana (0 Vots)
Temes: Maresme, Biblioteca virtual, Canet de Mar, Canet de Mar. Biblioteca Pare Gual i Pujadas, general
Etiquetes: ajuntamentdecanetdemar