Selecció de webs

Cibernàrium: formació tecnològica per a tothom des de fa 20 anys
A finals de l'any passat vam celebrar que ja fa 20 anys de la posada en marxa de Cibernàrium, el centre de formació i divulgació tecnològica de Barcelona Activa. Des del 1999 és un espai referent a la ciutat en tendències tecnològiques i a dia d'avui segueix innovant i impulsant el talent digital. L'objectiu és millorar les competències tecnològiques de la ciutadania tant en la vessant professional com en l'ús de la tecnologia per a la vida quotidiana.

Al llarg d'aquests 20 anys, Cibernàrium ha programat més de 52.000 sessions de formació a les quals hi han assistit 140.000 persones diferents. L'impacte que han tingut aquestes formacions a les persones usuàries (cibers) és tan positiu que les valoren amb una nota mitjana d'un 8,3.

El centre també ha estat ben valorat internacionalment amb diferents premis i reconeixements. Per exemple, l'any passat la IT Academy de Cibernàrium va ser el projecte seleccionat com a bona pràctica al Local Development Forum 2019 de la OCDE i finalista als premis DonaTIC 2019. El 2018 va rebre el segon premi als Lifelong Learning Awards.

 

Temes: Barcelona, Barcelona - Nou Barris. Biblioteca Nou Barris, Biblioteca virtual, Accés a internet i ofimàtica