Selecció de webs

Autoria: Ajuntament de Barcelona

Inclou en un mateix territori el passat i el futur de Barcelona, amb 10 barris que tenen un nexe comú: tots tenen un llarg passat industrial.

Els Jocs Olímpics de Barcelona van transformar la ciutat, i en especial el districte de Sant Martí, que es va obrir definitivament al mar i va canviar les fàbriques, els magatzems i les naus industrials per habitatges nous, zones verdes, equipaments i complexos d'empreses vinculades a la societat de la informació i la comunicació.

El districte és avui una combinació d'història i modernitat, on trobem nuclis històrics amb molta activitat popular, xemeneies centenàries i fàbriques reconvertides en estudis, habitatges o museus, com és el cas de Can Framis de la Fundació Casas, on conviuen edificis d'oficines de disseny i construccions singulars, com la torre Agbar o l'edifici MediaTIC.

Avui, el districte de Sant Martí és un districte modern, amb projecció de futur i molt orgullós del seu passat.

Temes: Ajuntaments i administració local, Barcelonès, Recurs web, Barcelona - Sant Martí. Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert, Barcelona, Biblioteca virtual, general