Selecció de webs

Autoria: Biblioteca Josep Roca i Bros

 

Aquest Bloc és un arxiu fotogràfic en línia, que pretén difondre aspectes de la història i de l'actualitat local amb l'ajut de les noves tecnologies i dels ciutadans i entitats d'Abrera.

Volem que sigui un espai d'intercanvi on totes les persones i entitats hi puguin abocar les seves imatges i records personals i familiars en forma de fotografia, per tal de veure els canvis que Abrera ha viscut al llarg de la seva història.

La Biblioteca gestiona l'espai web i incorpora i actualitza els continguts. També col·labora en la digitalització d'altres fons que puguin ser susceptibles de ser incorporats al web (publicacions d'entitats, cartells, revistes, enregistraments sonors, etc.). 

La intenció és que sigui un espai dinàmic que es vagi ampliant entre tots els abrerencs, de manera que ens ajudi a formar-nos una imatge de la nostra història mitjançant les fotografies.

Des de la biblioteca us volem animar a participar :tan solscal que ens feu arribar les fotografies a la biblioteca en paper o en format electrònic.

Si ens faciliteu fotografies en format paper, les escannejarem i us les tornarem en un breu espai de temps (si és possible farem la còpia digital al moment). En el cas dels arxius electrònics, els podeu enviar a la biblioteca per correu electrònic (biblio@ajuntamentabrera.org) o ens els podeu fer arribar emmagatzemats a un CD-ROM o a una memòria electrònica USB[1].

Estem segurs que amb el vostre suport, podem enriquir notablement aquest bloc, que de moment, ja està format per 650 fotografies.

 


[1] En el moment de fer arribar les fotografies us demanarem les vostres dades i que signeu un document autoritzant-nos a difondre les imatges.

 

Temes: Història local, Colecció local, Recurs web, Abrera, Abrera. Biblioteca Josep Roca i Bros, Biblioteca virtual, general
Etiquetes: abrera, imatges, actualitat