Recomanació

Vía lingüística :

Ivanov, Víctor

[Almería] : Círculo Rojo Editorial, abril 2022

Vols aprendre un nou idioma o refrescar-ne algun que fa temps tens oblidat? Continua sent una tasca que vas deixant per un altre dia i no trobes mai el moment de començar? Si és així, aquest és sens dubte el teu llibre. 

Llegir el llibre d’en Víctor, usuari habitual de Can Casas, és com escoltar-lo, amb la seva manera de parlar sempre amable i positiva. Ell es defineix com un coach lingüístic i defensa la idea que tots tenim la capacitat innata per aprendre i parlar idiomes. El que primer hem de treballar és l’actitud, prendre una decisió ferma i trobar un per què,  i després dedicar-hi temps i establir una disciplina, sempre però, trobant la nostra pròpia manera d’aprendre i gaudint-la. 

Des de la seva experiència personal ¬─parla sis idiomes─, ens explica com ha donat prioritat a la qualitat per sobre de la quantitat, perquè la falta de pràctica porta a un ràpid deteriorament de l’idioma après. També posa com exemple alguns personatges famosos que en parlaven molts més: Tolstoi quinze, Cleopatra nou o Joyce disset.

A "Vía lingüística" hi trobaràs la força per iniciar el camí d’aprendre un nou idioma, però també un munt de tècniques i consells per tal que aquest camí arribi a bon port. 

L’objectiu d’en Víctor és plantar una llavor lingüística a la ment del lector i crec que parlar des de la seva pròpia experiència personal l’ajuda plenament a aconseguir-ho.

Més informació:

Recomanat per Bib. Can Casas. Llinars del Vallès.

13/06/2023