Recomanació

Irresistible :

Alter, Adam

Barcelona [etc.] : Penguin, 2018

Actualment són moltes les persones que no poden viure sense la tecnologia així com les xarxes socials i tot el que representa per a la seva vida: consultar de mitjana 30 cops al dia el watsaap, no poder anar a dormir sense mirar el facebook i saber el número de  like’s, mirar el correu electrònic de la feina fora d’hores laborals...
L’autor d’aquesta obra és l’Adam Alter, professor de psicologia i màrqueting de la Universitat de Nova York, i explica com les empreses inverteixen temps i diners en fer productes tecnològics amb els quals un no sigui capaç de resistir-se. 

També parla, fent ús d’exemples quotidians, dels mecanismes de les addiccions del comportament, on pretén donar unes bases de forma que tenint el coneixement sobre els efectes que provoquen en la persona, aquesta pugui ser més conscient a l’hora de fer un ús determinat d’aquests productes així com posar límits.
Finalment dona recursos per tal de fer un bon ús de les tecnologies de manera que aquestes ajudin positivament en el dia a dia, com millorar la manera de comunicar-se, relacionar-se, de com es gasten o estalvien els diners, etc. 
 

Més informació:

Recomanat per María Cerrajero. Bib. Josep Jardí. Santa Perpètua de la Mogoda

26/03/2019