Recomanació

Los 500 mejores lugares para viajar :

Barcelona : GeoPlaneta, 2016

Los 500 mejores lugares para viajar : la selección definitiva de Lonely Planet, és un llibre de recomanacions que presenta una proposta dels que són els 500 millors llocs per veure i visitar segons l’equip de la coneguda editorial de llibres de viatges Lonely Planet.. Lonely Planet és una de les millors editores de guies de viatges i amb una llarga trajectòria posa un segell de qualitat i confiança a les seves recomanacions. Actualment també compta amb una productora de televisió, controlada per la BBC, que desenvolupa diverses sèries sobre la mateixa temàtica. És molt popular pel que fa a llibres de viatges dirigits a “motxillers” i viatgers de baix pressupost.

Al llibre s’identifica cada lloc recomanat en ordre de popularitat, la seva localització (país o ciutat on es troba), s’inclou un breu resum de la història o el seu encant principal i una nota d’interès per al viatger. Molts dels indrets que s’enumeren van acompanyats d’espectaculars fotografies de paisatges i monuments.
La selecció dels llocs que es presenta al llibre es va realitzar elaborant un primer llistat de paratges destacats que apareixen en totes les guies Lonely Planet i fent posteriorment una consulta a tot l’equip de treball de l’editorial, que van votar els seus 20 llocs favorits d’aquest llistat. Així, el llibre ens permet conèixer quins són els llocs millor valorats per una comunitat d’experts en viatges i ens permet descobrir també quines posicions ocupen llocs emblemàtics com el Camp Nou, l’Alhambra o la Sagrada Família.

Inclou un índex dels llocs recomanats per països i diferents tipologies de llocs d’interès per visitar com balnearis, vaixells, volcans, fauna, etc.
Los 500 mejores lugares para viajar és un llibre molt recomanable per tots aquells lectors que els agrada viatjar o, si més no, conèixer els indrets més meravellosos y sorprenents del nostre planeta.
 

Més informació:

Recomanat per Bib. Salvador Vives Casajuana. Sant Vicenç de Castellet.

08/04/2019