Recomanació

La Terapia del slow shopping :

Halfon, Valérie

Barcelona : Aguilar, 2018

Perquè gestionar i consumir d'una manera diferent? Comprem el que realment necessitem? En aquest llibre l'autora ens fa un anàlisi i proposta de com gestionar millor les nostres finances.

Halfon és assessora de gestió pressupostària, i entre les pàgines del seu llibre escriu: “reflexionar sobre com consumim significa reflexionar sobre nosaltres mateixos, els nostres gustos, els nostres desitjos i objectius. Gestionar el nostre pressupost ens pot ajudar a millorar les nostres relacions amb els altres, i el més important, amb nosaltres mateixos.”

Aquets llibre doncs, vol proporcionar-nos eines per consumir d’una forma diferent i pretén ajudar-nos a analitzar aquells mals hàbits o pràctiques que ens fan arribar justos a final de mes. L’autora identifica diferents partides econòmiques i les tracta amb detall i amb exemples pràctics per fer més entenedora la part teòrica del seu relat. La partida econòmica de la llar, l’alimentació, els fills, la roba i bellesa, l’oci, els estalvis, la salut, etc. són alguns dels punts claus en aquest llibre. 

Més informació:

Recomanat per Bib. Sant Fruitós de Bages

25/02/2019