Recomanació

Belgravia

Fellowes, Julian

Barcelona : Suma de Letras, DL 2017

Julian Fellowes és un premiat actor, director i escriptor, especialment reconegut per ser el creador de la famosa sèrie televisiva "Downton Abbey". La majoria de les seves obres, ja siguin llibres o pel·lícules, retraten a la perfecció l’ambient de l’època victoriana a l’Anglaterra del segle XIX.

L’autor, gran coneixedor d’aquesta etapa històrica des del punt de vista de la classe social aristocràtica britànica, farceix les seves obres amb excel·lents descripcions que ens permeten imaginar-nos a la perfecció l’ambient de les cases senyorials i mansions, les relacions entre criats i senyors, els costums, el menjar, els vestits, la vida social, etc.

"Belgravia", el nou barri de moda de Londres que acull les famílies benestants del segle XIX, serà un dels escenaris on es desenvolupa aquesta història. Centrada en la relació entre dues famílies i un gran secret que surt a la llum desprès de 25 anys on els temes de la reputació familiar, les infidelitats, els amors prohibits i les diferències entre les classes socials de l’aristocràcia amb una nova classe rica emergent de comerciants en són els protagonistes.

Escrita de forma àgil fa que la lectura sigui amena, ràpida i entretinguda, sabent transportar-nos i recrear-nos mentalment molt be dins de l’ambientació dels decorats, etc. Sens dubte, agradarà als seguidors de "Downtown Abbey" que hi trobaran el mateix estil d’història, escenaris i tipus de personatges.

Més informació:

Recomanat per Bib. Biblio@teneu. Sant Fost de Campsentelles.

17/06/2019