Recomanació

El Vendedor conectado :

Mahé, Benoit

[Barcelona] : Profit, cop. 2018

"Me dedicaba tiempo y me hacía sentir importante".

Els reptes principals que es planteja aquest llibre són els de reinventar-se en el comerç retail enmig d’una era totalment digital i com es relacionen els mons del comerç tradicional amb l’online. El món digital on estem immersos fa que la venta directa al públic hagi d’oferir més qualitat per tal de poder generar una experiència profitosa al client, que tal com l’autor defineix, sovint prové dels somriures de la persona que hi treballa.

El Vendedor conectado: recuperar la sonrisa de nuestra panadera en la era del comercio omnichannel ofereix una estructura que pot ser lineal o no, en funció de les necessitats del lector:

  • Adaptació al món digital
  • Resolució de conflictes al retail
  • Neurociència i psicologia positiva
  • Gamificació 
L’autor Benoit Mahé té una llarga trajectòria dins el món de la venta a detall. La seva formació en programació neurolingüística fa que el seu contingut estigui relacionat amb la neurociència i el poder d’èxit del venedor i la seva capacitat per a generar experiències
Benoit Mahé explicava en un TEDx el concepte del somriure del venedor amb la conferència La Sonrisa de la Panadera, punt del que parteix en el seu llibre:
 

Per saber-ne més:

Recomanat per Sofía Möller. Biblioteca Can Pedrals de Granollers 

12/12/2018