Recomanació

La Chica de nieve

Castillo, Javier

Barcelona : Suma de Letras, marzo de 2020

Nova York, 1998. La Kiera Templeton, una nena de 3 anys, gaudeix de la cavalcada d’Acció de Gràcies amb els seus pares, en un dels moments més feliços de la seva vida. Però, de sobte, una empenta fortuïta provoca que la Kiera desaparegui entre la multitud. Ningú pot trobar-la. El pitjor malson d’uns pares es transforma en realitat. L’angoixa i la desesperació s’apoderen de n'Aaron i la Grace Templeton, i uns cabells al costat de la roba que duia aquell dia es converteixen en l’últim rastre que tenen de la seva petita. 

Cinc anys després, les ferides s'obren quan reben una estranya cinta en VHS. 

Miren, una periodista que es troba en el moment més baix de la seva vida, s’implicarà personalment ara en el cas de la desaparició de la Kiera. Podrà trobar la petita quan no és capaç de trobar-se a ella mateixa?

La chica de nieve ens atrapa en el misteri de saber què passarà amb la Kiera: es podrà tornar a reunir amb els seus pares?
L'autor ens fa ballar d'una època a una altra, en el seu característic estil d'escriptura, alhora que aprofundeix en els personatges, demostrant com els fets més traumàtics poden canviar les persones.

Aquesta és, fins ara, la novel·la més dramàtica i personal de Javier Castillo, reconegut autor de novel·la negra. Amb un ritme trepidant i addictiu, aconsegueix que el lector sempre vulgui llegir un capítol més, avançar en una història amb qui tothom empatitzarà: la por per la desaparició d’una filla.

Més informació:

Recomanat per Marta Serrano. Bib. Districte 6. Terrassa.

06/07/2021