Conciliació familiar i laboral

Conciliació de la vida familiar i laboral: Compatibilització més o menys harmònica entre la vida laboral i la vida familiar i personal. Per a assolir una veritable conciliació, cal aconseguir una distribució equilibrada de les tasques domèstiques entre homes i dones. Així mateix, cal replantejar els horaris i les jornades laborals de les empreses i fomentar una reorganització del temps de treball (com ara la jornada intensiva, la flexibilitat d'horaris, el teletreball, etc) que no sigui desfavorable a la carrera professional de les dones. (Font: Enciclopèdia.cat)

Torna al prestatge ►
 


  • Recursos web 

 

Benestar Social. Diputació de Barcelona

Tracta temes generals sobre el benestar social, sempre podem trobar temes que poden interessar per millorar la nostra qualitat de vida com ara per rebre subvencions, ajudes o atenció social.
 
Departament de Benestar Social i Família. Generalitat de Catalunya

Recull l'actualitat del benestar social i familiar, les activitats que es realitzen al Catalunya, convocatòries d'ajuts, lleis, normatives, lectures recomanades, etc. Des del Departament elaboren butlletins que pots rebre al teu correu electrònic i estar al dia, destaquem dos: el butlletí quinzenal DIXIT del Centre de Documentació de Serveis Socials, i el Butlletí de la família on la de Secretaria de Família proporciona informacions actuals i notícies familiars.
 
Departament d'Empresa i Ocupació. Generalitat de Catalunya

Agrupa diversos temes d'empresa i ocupació. Si volem trobar temes relacionats amb la conciliació familiar s'ha d'accedir a l'apartat de relacions laborals on trobarem informació sobre els drets i garanties dels treballadors, la gestió de les relacions laborals a l'empresa, les negociacions col·lectives, etc.
 
Instituto de la mujer

Web que recopila molta informació sobre la dona en la societat actual, en temes de salut, estrangeria, drets laborals, família i molts més.
 
Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social

En aquesta pàgina trobem notícies d'actualitat, legislació, temes relacionats amb l'ocupació i la recerca de feina, materials de suport a empreses, etc. Trobarem informació sobre convenis laborals, ajudes, beques...
 



Cerques al Catàleg Aladí


Torna al prestatge ►