Altres cultures


Selecció de les festes més conegudes fora de Catalunya. Des de les Falles de València, passant pel Rocío fins els carnavals de Rio de Janeiro o Venècia.
 


Torna al prestatge  ►
 


RECURSOS WEB

Carnaval de Río de Janeiro, una Ventana a la Imaginación

Article sobre aquest famós Carnaval. Història, sambódromo, disfresses, escoles de samba, entrades, dates...
 


Carnevale di Venezia

Web oficial del Carnaval, conté el programa, actuacions, fotografies, videos, informació útil sobre Venècia...
 


Carnaval

Web sobre el Carnaval de Cadis, realitzada per l'ajuntament, on es recull informació sobre la història, premis, comparses, dates i altres dades d'interès per al visitant.
 


San Fermín

Pàgina de turisme de Navarra sobre els Sanfermines, conté història de les festes, del Sant, dades sobre els tancaments i les corregudes de bous, preguntes freqüents i dades d'interès.
 


Fallas de Valencia

Pàgina per a la promoció exterior de les Falles, conté història, programa, dades de València, Falleres majors, la cridà, cavalcada, ofrena...
 


El Rocío

Pàgina web del Romiatge del Rocío. Conté història del romiatge, la verge, la llegenda, ermites, germanors, com anar al Rocío, fotografies...
 


Semana Santa de Sevilla

Pàgina web que conté informació de les confraries, temples, calendari, llocs recomanats, programa i història dels diferents aspectes de la Setmana Santa a Sevilla.
 


Feria de Abril

Pàgina web de l'ajuntament de Sevilla, recull la història, l'origen, normativa, llistat de casetes, guia pràctica, atraccions... que tenen lloc al llarg de la fira. 
 


Información del Oktoberfest de Múnich

Pàgina web que conté, dates, com arribar, consells pràctics, recomanacions... i moltes respostes sobre el festival.
 


El año nuevo chino

Article de la revista Observatori de l'Economia i la Societat Xina, que té com a finalitat presentar breument els aspectes més rellevants de les creences i costums entorn de l'any nou xinès.
 


La fiesta de la luna llena en Tailandia

Post del Blog viajeronomada, on explica els orígens i peculiaritats de la festa; ofereix consells sobre on anar i allotjar-se.
 


Colores de la India

Selecció de fotografies que il·lustren la faceta cultural de l'Índia i diferents moments del festival hindú Holi, que commemora l'arribada de la primavera.
 


Calgary Stampede

Pàgina oficial on pots trobar informació del programa, esdeveniments, concerts, marrades, comprar les entrades, consells útils per gaudir mentre revius l'esperit de l'oest.
 


La Fiesta del Cordero en Marruecos

Article on s'explica la història, l'origen, dates i com es duu a terme la festa gran dels musulmans.
 


Halloween

Article de la Wikipedia en el qual es recull la història, origen, tradició, evolució i elements més representatius d'aquesta festa anglosaxona.
 


Mardi Gras

Pàgina oficial del Carnaval de Nova Orleans. Conté història, mapes i rutes de la desfilada, balls, colors, dates, fotografies, vídeos...
 


La Tomatina

Pàgina de l'ajuntament de Bunyol on es recull la història, origen, programa, normes i dades d'interès per gaudir de la festa.
 


Guía para celebrar el Año Nuevo tailandés

Post del Bloc mundo-nomada.com on s'explica breument l'origen i la història de la festa, en què consisteix i ofereix alguns consells per gaudir-la.
 


Glastonbury

Pàgina web oficial, conté notícies, informació del festival, fotografies, venda d'entrades, programa d'actuacions, llistat de grups...
 


Queen's Day

Post escrit en el Bloc I amsterdam. Recull, la història, la festa als canals, mercats de carrer, diversió familiar, activitats nocturnes i diürnes...
 



ENLLAÇOS AL CATÀLEG

 

Torna al prestatge  ►