Inscripcions obertes als Clubs de Lectura, Liceubib i Cinema a les Biblioteques Municipals

La Xarxa de biblioteques de Vilanova i la Geltrú ofereix per la temporada 2019-2020 una àmplia oferta de clubs de lectura per a tots els públics i gustos. També s’ofereix la possibilitat de participar al projecte LiceuBib, al Club de Cinema i al grup de Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual.

La biblioteca Joan Oliva disposa de sis clubs, cinc per a adults i un d’infantil adreçat a nois i noies de 10 a 12 anys. Entre els clubs d’adults dos són de lectura fàcil i dos d’idiomes:

 

  • Club de lectura La Crisàlide a càrrec de l’escriptora vilanovina Maria Rosa Nogué. Segon dimecres de mes i la data d’inici és el dimecres 9 d’octubre a les 17.30h, trobada per la qual es comptarà amb la presència de l’escriptor Xavier Bosch que comentarà el seu llibre Algú com tu.

 

  • Club de lectura L’Oliva Negra a càrrec de Sofía de Ruy-Wamba, especialista en el gènere. Els membres del club es troben un dijous al mes i la data d’inici és el dijous 10 d’octubre a les 17.30h.

 

  • Club de lectura Infantil Llibr@venturers a càrrec de Fanny Guinart, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. S’adreça a nois i noies de 10 a 12 anys. Aquest club es troba un dissabte al mes i la data d’inici és el dissabte 28 de setembre a les 16.30h.

 

  • Club de lectura en Francès a càrrec d’Esther Bruna, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. El nivell de francès és intermig-alt. Es troba el tercer dimarts de mes i la data d’inici és el dimarts 15 d’octubre a les 16.30h.

 

  • Club de Lectura Fàcil en Francès a càrrec d’Esther Bruna. El nivell de francès és molt més baix que l’anterior club. Les sessions s’iniciaran al desembre i tenen lloc el segon dimarts de mes a les 16.30h. Les inscripcions s’obriran el 21 d’octubre.

 

  • Club de Lectura Fàcil en Català a càrrec de Lourdes Escrigas, treballadora de la Xarxa de Biblioteques de VNG. Les sessions s’iniciaran al novembre i tenen lloc un dilluns al mes a les 17h. Les inscripcions s’obriran l’1 d’octubre. En col·laboració amb el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú.

 

A banda d’aquests clubs la biblioteca Joan Oliva també ofereix el Club de Cinema a càrrec de Cristina suriol, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. Les sessions tenen lloc dimarts a les 16.30 h, essent la primera trobada el 8 d’octubre.

 

La biblioteca Armand Cardona ofereix tres clubs de lectura: Adults, Anglès i Ciència-ficció. A més es manté la proposta del grup de Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual:

 

  • Club de lectura d’Adults a càrrec de l’escriptora vilanovina Mercè Foradada. El club es troba un dissabte al mes a les 17.30h. Primera trobada dissabte 28 de setembre.

 

  • Club de lectura en Anglès a càrrec de Susanna Garcia-Prieto, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. S’adreça a joves i adults que vulguin practicar la lectura en anglès amb un nivell d’Intermediate. Les trobades són un dissabte al mes, iniciant-se el dissabte 14 de setembre a les 17:15h.

 

  • Club de lectura de Ciència-ficció a càrrec de Victòria Ortiz, especialista en el gènere. El club es troba un dilluns al mes a les 18:30h. Primera trobada dilluns 9 de setembre.

 

  • Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual. Voluntaris i voluntàries llegiran en veu alta relats curs per facilitar l’intercanvi d’emocions que genera la literatura. Trobades quinzenals; primera trobada dissabte 19 d’octubre a les 17:15h. En col·laboració amb l’ONCE de Vilanova i la Geltrú.

 

Paral·lelament també s’estrena una nova temporada del LiceuBib a càrrec d’Isabel Pla, música i professora de l’Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat. Acció pensada per conèixer les obres que es representaran al Gran Teatre del Liceu al llarg de la temporada 2019/20. La primera xerrada tindrà lloc el divendres 4 a les 18h a la biblioteca Armand Cardona. Organitza: Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Col·labora: Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

 

La majoria d’aquestes propostes obren les seves inscripcions el 9 de setembre. Els interessats a participar s’han d’inscriure a la biblioteca corresponent. Places limitades.

02/09/2019 14:03h