GUIA DE CANCIÓN DE HIELO Y FUEGO
GUIA DE CANCIÓN DE HIELO Y FUEGO

"Escuchad mis palabras, sed testigos de mi juramento... La noche se avecina, ahora empieza mi guardia. No terminará hasta el día de mi muerte. No tomaré esposa, no poseeré tierras, no engendraré hijos. No llevaré corona, no alcanzaré la gloria..." Extracte del juramento de la Guardia de la noche.

No podreu deixar d'imaginar-vos llocs com Invernalia, el mur, Harrenhal, Nido de las águilas, Aguasdulces, Desembarco del rey... Us fareu aliats d'algunes famílies i segurament odiareu a d'altres... Us sorprendreu amb elaborades intrigues, morts sense pietat i girs inesperats que faran que desitgeu llegir un llibre darrera d'altre.
George R.R. Martin és l'alquimista i mestre d'aquesta saga coral de novel·les èpiques i fantàstiques d'ambientació medieval que, primer amb el boca orella i després amb l'adaptació televisiva d'HBO, han esdevingut "best seller" mundial. 

Si us voleu endinsar en aquest món fantàstic i acompanyar els seus personatges: Jon Nieve, Tyrion, Cersei, Daenerys, Robb, Stannis, Arya, Joffrey, etc. podeu consultar la nostra guia on trobareu tots els materials (llibres, DVDs, còmics) de Canción de Hielo y Fuego presents a les Biblioteques de l'Hospitalet:

Guia de Canción de Hielo y Fuego

I vigileu... S'acosta l'hivern!!

17/05/2012 12:05h
Mitjana (0 Vots)