Passió per la lectura a la Setmana del Llibre en Català
Passió per la lectura a la Setmana del Llibre en Català

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona serà present, un any més, a la Setmana del Llibre en Català, que enguany celebra la seva 36a edició, emplaçada a l'avinguda de la Catedral de Barcelona del 7 al 16 de setembre. Es tracta del gran aparador de la lectura en català a través de més de dos-cents expositors, entre llibreries, editorials i entitats, i d'un programa de més de dues-centes activitats.

Dos dels protagonistes del portal infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals, el Gènius i la Valentina, faran diferents activitats per a nens i nenes els matins dels dies 8, 9,15 i 16 de setembre.

Així mateix, gairebé una cinquantena de biblioteques públiques i tres bibliobusos seran beneficiaris d'una aportació econòmica per part de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i empreses col·laboradores de la Setmana per tal que aquests equipaments ampliïn el seu fons adquirint llibres a les casetes de les diferents editorials i llibreries presents a la Setmana. Això es farà efectiu el 12 de setembre, que serà el Dia de les Biblioteques Públiques a la Setmana.

Com cada any, a l’estand de la Llibreria de la Diputació de Barcelona es podran adquirir les darreres novetats editades per la corporació.

La Setmana del Llibre en Català, que aquest any lliura el Premi Trajectòria al llibreter Guillem Terribas, és una proposta organitzada per l'Associació d'Editors en Llengua Catalana per tal de promoure la divulgació de l'edició i la lectura en català.

Més informació:
20/08/2018 09:15h
Mitjana (0 Vots)