Llegeix l'entrevista a Javier Ruescas
Llegeix l'entrevista a Javier Ruescas

Sabies que l’escriptor i youtuber Javier Ruescas abans de posar-se a escriure una novel·la comparteix la idea amb els seus amics propers i si els hi agrada construeix la història completa? Descobreix-ho a les respostes que ha donat a les preguntes que ens heu fet arribar a través de l’espai de les Entrevistes Virtuals.

Javier Ruescas (Madrid, 1987) és un escriptor juvenil d’èxit que compta, en el seu canal  a YouTube, amb més de 240.000 seguidors. Fins al moment ha publicat la trilogia "Cuentos de Bereth", i les novel·les "Tempus Fugit", "PLAY", "SHOW", "LIVE", "Pulsaciones y pulsaciones" i "Las crónicas de Fortuna", entre d'altres. Ruescas és editor i ha participat en nombroses ponències sobre noves tecnologies, joves autors i literatura juvenil. Així mateix, és professor d'escriptura creativa.

El 2013 va ser seleccionat, encara que ara ja no hi pertany, com a integrant del hub espanyol Global Shapers, una xarxa de joves líders menors de trenta anys d'arreu del món creada pel World Economic Forum.

 

14/06/2018 10:44h