Entrevista virtual a Javier Ruescas
Entrevista virtual a Javier Ruescas

Envia les teves preguntes a Javier Ruescas, el convidat d’aquest mes a les Entrevistes virtuals. Per participar-hi, cal ser major de 14 anys. Envia les teves preguntes al periodista i youtuber fins al 31 de maig. L’autor et respondrà properament en aquest web.

Javier Ruescas (Madrid, 1987) és un escriptor juvenil d’èxit que compta, en el seu canal  a YouTube, amb més de 240.000 seguidors. Fins al moment ha publicat la trilogia "Cuentos de Bereth", i les novel·les "Tempus Fugit", "PLAY", "SHOW", "LIVE", "Pulsaciones y pulsaciones" i "Las crónicas de Fortuna", entre d'altres. Ruescas és editor i ha participat en nombroses ponències sobre noves tecnologies, joves autors i literatura juvenil. Així mateix, és professor d'escriptura creativa.

El 2013 va ser seleccionat, encara que ara ja no hi pertany, com a integrant del hub espanyol Global Shapers, una xarxa de joves líders menors de trenta anys d'arreu del món creada pel World Economic Forum.

L’autor visitarà la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell el proper 19 de maig a les 12 h en el marc del cicle de xerrades El Club del Llibre. 

03/05/2018 12:31h