Notícies

De l’hort a la biblioteca s’estén al Vallès Oriental
De l’hort a la biblioteca s’estén al Vallès Oriental

El projecte De l’hort a la biblioteca, de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i el Parc Agrari del Baix Llobregat amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra, arriba ara a onze biblioteques del Vallès Oriental.

El programa inclou tot un seguit d’activitats i recursos perquè els usuaris de les biblioteques coneguin els productes de proximitat i puguin dur una vida més saludable. Entre altres, les propostes ajuden a fer un hort urbà o elaborar receptes de cuina amb els productes al nostre abast.

Les biblioteques que se sumen ara al projecte són dels municipis següents: l’Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Cardedeu, Granollers, Lliçà d’Amunt, Martorelles, Mollet del Vallès, la Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Feliu de Codines i Santa Eulàlia de Ronçana.

De l’hort a la biblioteca va néixer l'any 2013 a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, que va guanyar el Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014 amb aquest projecte. El 2015 De l'hort a la biblioteca es va fer extensiu a 12 biblioteques del Baix Llobregat.

25/01/2018 08:44h
Mitjana (0 Vots)