Notícies

Lectures a la fresca
Lectures a la fresca

Una trentena de biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona apropen els seus serveis a les platges i piscines de la demarcació. Enguany podreu disposar de dues biblioplatges, vint-i-quatre bibliopiscines i set altres espais habilitats per a la lectura a l'aire lliure (mercats, jardins, parcs i patis). Crear nous lectors i associar la lectura amb el temps de lleure són els principals objectius d'aquests serveis d'estiu. 

Les biblioplatges i bibliopiscines ofereixen als banyistes materials per a tot tipus d’edats i interessos: novel·la curta, còmics, contes, revistes i diaris, un tipus de document que permet la lectura ràpida. També s'ofereixen activitats com ara tallers, xerrades i narracions de contes i, en alguns casos, també accés al servei Wi-Fi. Per utilitzar tota aquesta oferta, l'usuari només ha de presentar algun document que l'identifiqui.

Els dies i horaris de les bibliopiscines i biblioplatges varien segons el municipi, la majoria comencen entre mitjans de juny i principis de juliol. Consulteu-ne el detall en aquest enllaç.

Més informació:
26/06/2017 09:39h
Mitjana (0 Vots)