Notícies

Canvi en la normativa de préstec d’eBiblio Catalunya
Canvi en la normativa de préstec d’eBiblio Catalunya

Si ets usuari del servei de préstec digital eBiblio, ja pots disposar de 4 documents simultàniament durant 21 dies.

Arran del bon ús del servei d’eBiblio i de l’increment en l’oferta que es va fer a principis d’any  -amb els llibres en idiomes (anglès, francès i alemany), les lectures obligatòries escolars i les revistes en castellà, que s’han afegit a les que ja s’oferien en llengua catalana- s’ha ampliat el número de documents que un usuari pot tenir alhora al seu dispositiu mòbil.

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. 

El servei l'ha promogut el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.

Per accedir-hi cal anar a http://catalunya.ebiblio.cat o bé descarregar l’aplicació eBiblio disponible per iOS i Android.

Més informació:
03/05/2017 10:54h
Mitjana (0 Vots)