1er Rock pels Xuclis a Rocksound
1er Rock pels Xuclis a Rocksound

Música pel càncer infantil

L'espectacle en benefici de la lluita contra el càncer infantil i d'Afanoc-La Casa dels Xuklis, reunirà a l'escenari els grups El Artista invitado, Atento esquivo i Red N'Rebel.

Quan: 26 d'octubre a les 21:30h (finalitza el 27 d'octubre a la 1 de la matinada)

On: Sala Rocksound. Carrer dels Almogàvers, 116. Barcelona

 

La campanya Rockpelsxuclis té com a objectiu donar a conèixer la feina que fa l'AFANOC a La Casa dels Xuklis i recollir fons per ajudar a aquesta entitat. La Casa dels Xuklis-AFANOC és una casa d'acollida temporal per a infants i adolescents que pateixen càncer i per a les seves famílies, on s'hi poden estar mentre dura el tractament en diferents hospitals de Barcelona.

L'estada a La Casa per aquests infants i adolescents així com per a les seves famílies és totalment gratuïta i actes i esdeveniments com aquest són d'una gran ajuda per l'AFANOC, contribuint que aquest caràcter gratuït pugui seguir sent així.

Sens dubte, tres grans bandes, per a una gran causa i que un cop més formaran part de la família dels Xuklis d'una manera desinteressada perquè els habitants de La Casa dels Xuklis puguin tenir una estada el més fàcil possible malgrat la malaltia.

Una bona ocasió de col·laborar, ajudar i gaudir d'una gran nit de música al mateix temps.

Us esperem a totes i a tots a la Sala Rocksound!!!

#rockpelsxuclis

15/10/2019 07:56h