World Roller Games 2019

Barcelona es convertirà del 4 al 14 de juliol en la capital mundial del patinatge. Més de 4.000 atletes procedents de 81 països diferents participaran en la segona edició dels World Roller Games (WRG), l’esdeveniment esportiu més important que acull la ciutat de Barcelona des dels Jocs Olímpics de 1992.

La capital catalana i sobretot l’Anella Olímpica amb el Palau Sant Jordi al capdavant serà l’epicentre de l’esdeveniment, però hi haurà també quatre subseus més repartides per la província de Barcelona: Vilanova i la Geltrú, Mollet del Vallès, Sant Cugat i Terrassa.

Els WRG és un nou format de competició que integra els Campionats del Món de les diferents modalitats de roller sports regulades per World Skate. Els patinadors competiran en 128 proves d’onze modalitats diferents: alpí, artístic, roller freestyle, descens, inline freestyle, hoquei línia, hoquei patins, roller derby, scooter, velocitat i skateboard.

Un total de 86 esportistes catalans tindran representació en les onze modalitats que hi ha en aquests jocs i s’hi sumaran sis clubs que participaran en les modalitats de xou: CPA Olot, CPA Girona, Reus Deportiu, CPA Aldea, PA Maçanet i CP Lliçà de Vall.

Tot i que el denominador comú dels WRG són les rodes petites, sembla que serà un espectacle esportiu en majúscules!

Ves al prestage ►

04/07/2019 14:12h