Estrena de "7 raons per fugir"
Estrena de

Divendres, 5 d’abril, s’estrena als cinemes catalans "7 raons per fugir (de la societat)", dirigida per Gerard Quinto, David Torras i Esteve Soler i interpretada per Sergi López, Francesc Orella, David Verdaguer, Lola Dueñas, Àgata Roca i Núria Gago, entre d’altres. 

Les "7 raons per fugir" s’expliquen en 7 episodis independents que tracten diferents temes d’actualitat amb una barreja d’horror i comèdia, des d’una mirada surrealista i una alta dosi d’humor negre. 

Aquesta pel·lícula trasllada a la gran pantalla parts de la trilogia teatral "En contra: 23 contes teatralitzats", que l’Editorial 3 i 4 va publicar recollint en un volum la trilogia formada per "Contra el progrés", "Contra l’amor" i "Contra la democràcia", també anomenada “la trilogia de la indignació”, escrita per l’Esteve Soler, qui ara és guionista i un dels directors de la pel·lícula. 

Esteve Soler i Miralles (Barcelona, 1976) és un dels dramaturgs catalans més internacionals. La seva trilogia ha estat traduïda a diversos idiomes i representada a països com Alemanya, Estats Units, França, Suïssa, Grècia o Mèxic, amb gran èxit. Ara, i després d'haver-nos mostrat les interioritats d’una família disfuncional en el curtmetratge "Interior. Família",  trasllada de nou el seu univers teatral al llenguatge cinematogràfic. 

 

04/04/2019 07:51h