Festa de l'Esport Català 2018
Festa de l'Esport Català 2018

Aquesta setmana s’ha celebrat la 22a edició de la Festa de l’Esport Català al CaixaForum de Barcelona, una festa que va néixer el 1996 de la mà de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i del diari Sport. És una cita anual on es lliuren premis de reconeixement a esportistes i entitats esportives catalanes i on hi assisteixen els millors esportistes i clubs catalans de l’any i també diferents personalitats del món de l’esport, la cultura, la política i la societat catalana.

Les federacions esportives catalanes proposen en cada edició els seus candidats per els diferents guardons, i és un jurat format per diferents personalitats del món de l’esport els que voten i decideixen els premiats.

Jordi Alba, jugador del primer equip del FC Barcelona i la nedadora del CN Sant Andreu Jessica Vall van ser guardonats com a millors esportistes del 2018. Però en la llista dels guanyadors també hi trobem l’entrenador del RCD Espanyol Joan Francesc Ferrer, Rubi, el Club de Patinatge Artístic d’Olot i Joan Carles Navarro en la secció d’esportista llegendari. D’entre els guardonats destaquen també la campiona del món de curses de muntanya Clàudia Sabata com a esportista amb més projecció i la Mari Pau Corominas que fa 50 anys es va convertir en la primera finalista olímpica catalana de la història.

Més informació: http://ufec.cat/festadelesport/

Ves al prestage ►

17/01/2019 09:48h