I tu, també ets especial?
I tu, també ets especial?

Falten només set dies perquè comenci un dels esdeveniments més especials de l’any; i no és ni la lliga de futbol, ni la Champions, ni el Mundial... són els Special Olympics 2018, que tindran lloc enter La Seu d’Urgell i Andorra del 4 a 7 d’octubre.

#milloresquihointenta és el lema del Jocs. Com un mirall, oi? Tots podem aplicar-nos el hastag. No puc córrer 10 quilòmetres, no puc fer una trail, no puc nedar durant 40 minuts, no podré fer aquella baixada en bici... Però va un dia que després de molt intentar-ho acabem una cursa amb dignitat, correm per les muntanyes, nedem una hora cada dia i passem amb la bici per camins pedregosos. No som tan diferents dels esportistes que la setmana vinent es deixaran la pell per superar-se a si mateixos.

“Les persones que “ho intenten” son persones que CREUEN en elles mateixes.

Intentar-ho és sortir de la zona de confort i lluitar contra el “no puc” .

És l’espurna que ens fa avançar cap a l’èxit. És la primera pedra.”

Les disciplines que entren en competició són l’atletisme, el bàdminton, el bàsquet, el ciclisme, el futbol sala, la gimnàstica, l’handbol,  l’hoquei, el judo, la natació, la petanca, el tenis i el tenis taula. Un divertimento per als aficionats a l’esport! Si fos qualsevol altre esdeveniment us aconsellaríem omplir la nevera de pizzes i begudes i agafar lloc davant la tele per no perdre passada... però en aquesta ocasió només es retransmetrà l’acte inaugural. I això que com hem dit, aquest és, sens dubte, un dels esdeveniments esportius més especials de l’any...

 

26/09/2018 17:52h