Notícies

Torna la FiraTàrrega, quatre dies intensos del millor teatre al carrer
Torna la FiraTàrrega, quatre dies intensos del millor teatre al carrer

Com cada any el nou curs teatral arrenca a Tàrrega amb la Fira de Teatre al Carrer, un magnífic aparador nacional i internacional de les arts escèniques que té lloc als carrers de la capital de la comarca de l’Urgell de 6 al 9 de setembre.

La FiraTàrrega nascuda l’any 1981 té la voluntat d’impulsar la creació artística, la formació i la gestió cultural, i tanmateix ser una aliança entre els diferents agents del sector amb 50 muntatges provinents de diferents països.

Enguany l’edició del 2018 convida a rellegir l’espai públic com un escenari per mirar al passat per entendre el present, i aquest per enfilar cap al futur. Un passat, present i futur de les arts escèniques que arrenca amb l’espectacle ‘La tortue de Gauguin’ de la Compagnie Lucamoros, un espectacle molt poètic i visual. També hi destaquen projectes com el de la companyia de teatre-dansa Adhok que estrena a l’Estat espanyol la seva trilogia ‘Issue de Secours’ sobre la joventut i la vellesa, el circ de Mumusic Circus amb 'Flou Papagayo', l’espectacle de Joan Català '5.102 m/s', un procés artístic i creatiu amb el ferro com a protagonista o la performance ‘InSomnio’ de Teatro Do Mar.

Finalment Manuel de Pedrolo també té presència a la Fira, any de celebració del centenari del seu naixement - Any Pedrolo - amb el recorregut literari ‘Pedrolo, pas a pas’ de Xavier Garcia. Un itinerari pels indrets més representatius de Tàrrega-Benaura, la ciutat del 'Mecanoscrit del segon origen', el llibre cèlebre de l’escriptor.

 

06/09/2018 17:33h
Mitjana (0 Vots)