Comença la lliga!
Comença la lliga!

Aquest divendres 17 d'agost la pilota començarà a rodar als estadis. Torna el campionat de lliga de primera divisió del futbol espanyol i, per tant, els caps de setmana tornaran a la "normalitat". No hi ha grans canvis en una competició de 20 equips, on el més regular serà qui s'endurà el títol. FC Barcelona i Madrid tornaran a ser els clars favorits, i el Girona mirarà de repetir una temporada tan bon a com l'anterior.

La temporada es presenta amb 3 equips nous que van pujar de la segona divisió, 2 d'ells ja clàssics (com són el Rayo Vallecano i el Valladolid), i un que debuta, l'Osca. Substitueixen els que van baixar la temporada anterior: Deportivo de la Coruña, U.D. Las Palmas i Málaga C.F.

Fins al mes de maig s'hauran d'enfrontar tots contra tots a doble volta, amb el vídeo arbitratge (VAR) com a gran novetat tècnica implementada al passat Mundial de Rússia i que permet decidir amb més criteri jugades decisives. A banda d'això, l'estiu ens ha deixat, altra vegada com cada any, el clàssic serial dels fitxatges, amb unes quantitats cada cop més astronòmiques.

Però ara sí, ha arribat l'hora de la veritat. Que soni el xiulet i que guanyi el millor!

Ves al prestatge d'esports

15/08/2018 10:21h