L’òpera Manon Lescaut arriba dissabte 16 de juny a 300 municipis
L’òpera Manon Lescaut arriba dissabte 16 de juny a 300 municipis

L’edició del 2018 de "El Liceu a la fresca" tindrà lloc el dia 16 de juny a les 22h amb la retransmissió en grans pantalles instal·lades en espais públics de l’òpera Manon Lescaut.

El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots.

Manon Lescaut és una òpera en quatre actes amb música de Giacomo Puccini que narra la història d'una passió. Una fatal passió que transcendeix l'espai i el temps, que menysprea la respectabilitat, l'honor i les lleis, tant divines com humanes. Els seus protagonistes es debaten entre la felicitat, la traïció i la mort, i a les seves ànimes no tenen cabuda ni el remordiment, ni la pietat, ni la culpa.

El canal 33 (Televisió de Catalunya) oferirà un programa especial, amb presentació de Carolina Rosich i Toni Puntí i  La 2 (RTVE) també retransmetrà l`òpera.

 

 

13/06/2018 10:12h