Guies de lectura

Com llegir: "Por" d'Stefan Zweig

Com llegir:

La Irene Wagner és una dona casada, burgesa, amb dos fills que té un amant. Una bon dia una donota se li apropa per tractar-la de meuca i fer-li xantatge.... I a partir d'aquí podeu continuar llegint però us descobrirem elements significatius de la novel·la i us esbombarem el final. Esteu avisats. Accediu a la guia.

Les opinions que traslladem a continuació conformen la recreació d'un club de lectura que va tenir lloc al grup de treball de moderadors de clubs de lectura del Baix Llobregat Nord, de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona.  El text intenta reproduir una sessió de club de lectura, i també ser una mostra del que dóna de sí aquest format de relectura.  

Us recomanem que primer llegiu la novel·la i després en tot cas aquesta guia: es tracta d'una manera diferent de llegir la novel·la Por de Stefan Zweig: de ben segur topareu amb interpretacions diferents de la vostra, ampliareu les maneres de mirar un mateix text i potser descobrireu elements que us han passat desapercebuts i que us resultaran sorprenents, potser reveladors.

Guia creada per:
  • Sant Andreu de la Barca. Biblioteca Aigüestoses

Data de creació: 25/05/2020

Última actualització: 25/05/2020

Torna a l'inici