Guies de lectura

Esports i cinema

Esports i cinema

Pel·lícules hi ha per tots els gustos. Però si el que més t'agrada és l'esport trobaràs que pots gaudir d'un munt de modalitats sense moure't del lloc i amb protagonistes molt variats.

Denzel Washington, Brad Pitt, Morgan Freeman, Matt Deamon, Hilary Swank... practiquen i viuen al voltant de l'ambient d'esports com boxa, futbol, futbol americà, beisbol o atletisme.

Guia creada per:

Data de creació: 07/11/2013

Última actualització: 22/01/2015

Altres esports


 El Buscavidas
El Buscavidas
Newman, Paul , Laurie, Piper , Scott, George C. , Rossen, Robert  
Madrid : Twentieth Century Fox, DL 2006

Eddie Felson (Newman) és un jove arrogant i amoral que freqüenta amb èxit les sales de billar. Decidit a ser proclamat el millor, busca al Gordo de Minnesota (Gleason), un llegendari campió de billar. Quan per fi, aconsegueix enfrontar-se a ell, la seva falta de seguretat li fa fracassar. L'amor de una solitària dona (Laurie) podria ajudar-lo a abandonar aquesta classe de vida, però Eddie no descansarà fins a vèncer al campió sense importar-li el preu que tingui que pagar per això.

 El Gran azul
El Gran azul
Arquette, Rosanna , Barr, Jean-Marc , Reno, Jean , Besson, Luc  
Madrid : Twentieh Century Fox, cop. 2003

Jacques Mayol (Jean-Marc Barr) és un jove francès amb un talent especial per al busseig, que ajuda al professor Lawrence amb els seus experiments marins. Va perdre el seu pare que treballava com a bussejador quan era nen i  vivia a  una petita població grega. Tot i això estima el mar per damunt de tot. Res el satisfà tant com estar sota l'aigua. Sens dubte l' ajuda la seva amistat amb Enzo Molinari (Jean Reno), ara campió de busseig a Apnea.

 La Leyenda de Bagger Vance
La Leyenda de Bagger Vance
Redford, Robert , Smith, Will , Damon, Matt , Theron, Charlize  
Madrid : Twentieth Century Fox, cop. 2001

Després de la Primera Guerra Mundial (1914-1918), Rannulph Junuh (Matt Damon) es fa popular. El 1931, l'inviten a enfrontar-se a dos famosos jugadors a un torneig de golf que inagura un nou camp.

Gràcies a la seva presència es vol atreure l'atenció del públic, però com Junuh no està al nivell dels seus adversaris decideix contractar a un caddie molt especial, Bagger Vance (Will Smith), un misteriós jove negre que sembla amagar alguna cosa.
 

Torna a l'inici