Fons especials

Fons Creativitat en els infants - Terrassa. Biblioteca Central
Fons Creativitat en els infants

Col·lecció formada de documents per a treballar la creativitat com a eina d’aprenentatge –artística, literària i cultural– de nens i nenes.

El procés creatiu implica la interacció de les funcions següents: pensar, percebre, sentir i intuir. Des de l'Àrea infantil de la Biblioteca Central de Terrassa (bct) creiem que és interessant potenciar la creativitat i per aquest motiu hem creat un nou Fons especial, el fons de Creativitat en els infants.

Vam començar a incentivar la creativitat ara ja fa sis anys fent Laboratoris de Creativitat, hem tingut molt bona resposta per part dels nostres usuaris i ara és el moment de tenir un espai dins la biblioteca on infants i adults puguin consultar llibres que la potenciin.

El fons recull manuals teòrics tan de l’àmbit de l’ensenyament com del camp de l’art, així com documents d’experiències pràctiques i llibres d’activitats. Per a fer la tria dels documents ens hem basat en l'experiència i la bibliografia que la Biblioteca Roca Umbert de Granollers ja té des de fa un parell d'anys i la idea és que vagi creixent a mesura que surtin nous llibres que tractin aquest tema. 

Temes:
Etiquetes: infants, creativitat, laboratoris de creativitat