Fons especials

Centre d'Interès Arts Escèniques - Ripollet. Biblioteca
Centre d'Interès Arts Escèniques

Per donar suport a les activitats emmarcades dins de la Campanya Escolar de dansa i teatre que organitza el PMC (Patronat Municipal de Cultura), i les realitzades per les diverses associacions i entitats locals vinculades a la dansa, ball, teatre i espectacles musicals per a infants, joves i adults, la Biblioteca Pública de Ripollet adquireix material relacionat amb les arts escèniques a partir d'octubre de 2012.

Trobareu llibres sobre biografies d'actors, ballarins, directors, història i crítica teatral, pràctica teatral, escenografia, posada en escena, metodologia per actors i actrius, DVD d'obres de teatre i de teatre musical, etc. Tot el material és de lliure accés i està disponible per a qualsevol persona interessada en el tema.

Tots els documents que conformen aquest centre d'interès porten un picto i estan agrupats  a la sala general amb la retolació  ESPAI DE LES ARTS ESCÈNIQUES.

És un  espai viu que té  raó de ser en les demandes i per la seva interacció amb l'usuari determina una avaluació i modificació continuada.

Temes: Teatre, Espectacles
Etiquetes: arts escèniques, actors, escenografia
Mitjana (0 Vots)