Fons especials

Col·lecció local

La col·lecció local és, ni més ni menys, la memòria d'un poble, i la memòria és allò que ens fa ser intel·ligents, és l'eina amb la que recordem el passat i de la que prenem nota per a construir el futur.                              A. Díaz Grau, Biblioteca Pública de Múrcia

La biblioteca ofereix informació sobre Esparreguera i la seva àrea d'influència. Dins de la col·lecció local trobareu documents sobre Esparreguera i el Baix Llobregat, així com obres escrites per autors i autores de la vila. Per distingir les obres que formen part de la col·lecció, trobareu un pictograma de l'església de Santa Maria del Puig al llom dels documents. Podeu consultar-ne tots els títols a la Guia de la Col·lecció local.

També podeu accedir al Trencadís, on hi ha els fons locals digitalitzats de la Xarxa de Biblioteques Municipals i consultar els documents relatius a Esparreguera, com la col·lecció de cartells teatrals.

Recordeu que a l'Arxiu municipal, situat a la planta -2, també podeu consultar informació local de caràcter històric i administratiu.

Temes: Història local
Etiquetes: esparreguera