Fons especials

CENTRE D'INTERES

FET A MÀ

- Cerdanyola del Vallès. Biblioteca Central
CENTRE D'INTERES <p>FET A MÀ</p>

QUÈ ES?

El centre d’interès Fet a mà és el fons especial que posa a disposició dels usuaris documents específics en bricolatge, decoració, bijuteria i joies, modelisme i manualitats amb diferents materials tal com la fusta, el paper,...

ON ES TROBA?

Aquest espai està situat a la planta –1. Els documents són f à c i l m e n t identificables amb els pictogrames de colors i classificats per diferents tipus de manualitats o materials. 

QUÈ HI HA?

En aquest centre d’interès hi trobareu tots aquells documents que fan referència a tutorials i guies per a la creació i l'autoaprenentatge de diferents tècniques artesanals. Tanmateix, trobareu projectes per arranjaments de la casa, idees per inspirarse en la decoració de la llar....

 

BIJUTERIA I JOIES
 
PAPER
En aquesta secció trobaràs idees per poder lluir els teus propis anells, penjolls, arracades,...Peces úniques i irrepetibles!
 
Scrapbooking, paper maixé, washi-tape, collage, origami, enquadernació, estampació,... Tècniques que trobaràs en aquesta secció per fer tot allò que t’imaginis amb les teves mans.
BRICOLATGE
 
FUSTA
Alguna petita reforma a casa? Aquest és el teu prestatge! Reparacions, arranjaments i millores a la teva llar.
 
En aquesta prestatgeria hi trobaràs un seguit de llibres on t’expliquen com treballar aquest material, ja sigui restauració de mobles antics, reciclatge de palets, talla de fusta o marqueteria.
DECORACIÓ
 
MODELISME I COL·LECCIONISME
L’essència està en els petits detalls i aquesta secció està plena de noves tendències per canviar l’estil de casa teva de forma econòmica i senzilla.
 
Ets un amant de les maquetes? Col·leccionar és per a tu una passió? Aquí trobaràs documents que et poden interessar.
FELTRE I NINES
 
ALTRES
Saps tot el que es pot fer amb feltre? T’imagines fer les teves pròpies nines? I construir joguines per regalar? Coneixes les “fofuchas”? Aquí hi trobaràs llibres on t’expliquen com fer tu mateix totes aquestes meravelles.
 
El mosaic, la ceràmica, els sabons i les espelmes, són d’altres materials que trobaràs en aquesta secció.

I també revistes... a la planta 0.

 

A LES TEVES MANS

Creativitat i estil propi s’han unit en aquest centre d’interès. El fenomen “fet a mà” està de moda i nosaltres t’ho posem fàcil. Vols fer-te les teves joies? T’agradaria redecorar casa teva? Ets un manetes del bricolatge? La crisi i el gust per les artesanies han fet de les manualitats un art, marcant tendències i vinculant els oficis del passat amb el present més avantguardista.

 

INTERÈS

Blogs i webs especialitzats

Hogarmania

Guiademanualidades

Viucreativamente

Eltallerdeloantiguo

Ideasdiy

Lesantoniesblog

 

Temes:
Etiquetes: