Fons especials

Alimentació Saludable

Actualment hi ha una clara preocupació per la salut i en molts sentits tendim a relacionar-la amb el que mengem. Una bona alimentació pot evitar moltes malalties.

L’objectiu d’aquest centre d’interès és donar suport a totes aquestes iniciatives i intentar motivar un canvi d’hàbits en els usuaris que els faci portar una alimentació més equilibrada i més sana, oferint opcions i informació sobre tipus d’aliments, dietes saludables i més ecològiques, receptes innovadores i d’aprofitament dels recursos, etcètera. També intenta donar resposta als dubtes sobre l’alimentació, que poden provocar moltes malalties, així com per ajudar a tractar-les.

Un altre punt important que vol fomentar aquest centre d’interès és el tema de la nutrició infantil. Com podem donar eines als pares a l’hora d’escollir aliments i receptes profitoses i tan saludables com sigui possible per als més petits, per evitar l’obesitat infantil i la desnutrició.

En aquest sentit, oferim una sèrie de documents relacionats amb la matèria de nutrició i cuina que ens introdueixin en un món molt més saludable, així com activitats o setmanes monogràfiques dedicades a aquest tema en concret.

Es pot cercar aquest fons al catàleg per temes:

Cuina
Hàbits alimentaris
Infants nutrició
Nutrició
Nadons nutrició
Salut

Temes: Salut, Nutrició
Etiquetes: