Fons especials

Músiques del Món

La biblioteca de la Zona Nord té el propòsit de fer accessible el seu fons documental a la població del territori en sintonia amb la diversitat. En aquest sentit, hem valorat la importància de la música per trencar barreres i estereotips i per fer de lligam entre les cultures.  Per això hem considerat oportú crear el fons especial “Músiques del món” per dinamitzar el fons discogràfic d'aquestes característiques i donar-li més visibilitat en un espai propi, identificant els documents (CD, DVD musicals i llibres) com a fons especial al catàleg i marcar-los amb un petit pictograma distintiu.

Entre els CD d’aquest fons especial trobareu tota la seva diversitat musical ètnica i folklòrica classificada en deu categories començant per la més local (rumba i flamenc), passant per la música ètnica europea i les músiques sincronitzades de Sud-amèrica i el Carib, fins a la tradició de l’Orient Llunyà i la força rítmica de l’Àfrica.

A fi que pugueu fer un tast del nostre fons “Músiques del món”, hem elaborat deu llistes d’Spotify que actualitzem amb regularitat perquè pugueu gaudir de les novetats, cicles, concerts...

Temes:
Etiquetes: