Fons especials

Racó de pares i mares

El Racó de mares i pares és la secció de la biblioteca dirigida a totes les famílies amb fills i filles, així com a tutors, educadors i tota persona interessada en el món infantil.
És a l'Àrea infantil de la biblioteca per facilitar la consulta de documents a mares i pares quan acompanyen els seus fills.

Ofereix informació relacionada amb els infants, a través de fons documental de temàtiques diverses (educació, salut, alimentació, informació per edats, literatura infantil, i altres temes). Aquí podeu consultar les guies de lectura elaborades sobre: avisbolquerscom et sentsescolagermanethàbitsjoc i joguinalecturamalaltsmenjarparerebequeriesritme de les paraulesson i vincle.

A més, per completar el fons del Racó de mares i pares, hi ha diverses revistes relacionades amb aquests diferents àmbits temàtics. Per exemple, revistes de literatura infantil com ara CLIJ, Faristol, Primeras noticias. Revista de Literatura;  també teniu a l'abast revistes de puericultura i de temàtica familiar Crecer Feliz, El Cuaderno de los Padres, Tu Bebé  i Viure en família, entre d'altres.
També hi podeu trobar vídeos, DVD i CD de música. 

Tots els documents del racó de mares i pares porten un pictograma de la matèria que tracten.

Temes: Recursos didàctics
Etiquetes: pares, mares